Eternal Apocalypse Inventory

Rozmowy o Eternal Damnation, odrębnej grze działającej na bazie Postala 2.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

08 wrz 2007, 01:29

Marcino pisze:zmieniamy nazwe mapy np. a i wpisujemy "goto a" i jesteśmy
Moja odpowiedź na to raczej pasuje do działu PostEd, ale muszę tu zareagować. Chcąc zmienić nazwę mapy, robimy to wczytując ją w PostEd'zie i zapisując pod inną nazwą. Taki zabieg zawsze jest pewny. Zaś gdy zmienimy mapę z poziomu Eksploratora, mapa często może nam nie działać...
Marcino pisze:nie trzeba nic edytować nawet nie potrzeba tego postal2EA.ini
...jeśli chodzi o wczytanie w samym ED broni moda. Jeśli zaś chcemy uruchomić samo Eternal Apocalypse, plik jest niezbędny. Mnie nie zadziałał i ciekaw jestem, czy komuś zadziała...
Marcino pisze:Grałem i nie podobało mi sie
:zdziw: Cóż, rzecz gustu. Ale jak może nie podobać się Colt M4A1 (jest rewelacyjną zabawką!), UZI SMG i nowy laser? :drapanie:


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamil
Początkujący morderca
Posty: 54
Rejestracja: 29 lis 2006, 20:18
Lokalizacja: Bytom

08 wrz 2007, 11:17

Klikam link i zwis kompa :|


Czekam na grę Postal 3 :D
Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

08 wrz 2007, 17:06

Kamil pisze:Klikam link i zwis kompa
Tiquill pisze:Działa, jeśli wkleisz go bezpośrednio do FlashGeta czy innego download managera. To taki ich japoński wynalazek, niestety, ta strona.
Wszystko jest wystarczy czytać ;)


Awatar użytkownika
Kamil
Początkujący morderca
Posty: 54
Rejestracja: 29 lis 2006, 20:18
Lokalizacja: Bytom

08 wrz 2007, 21:03

dzięki

następnym razem będę uważać

a co do moda jest genialny


Czekam na grę Postal 3 :D
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

16 wrz 2007, 13:27

Widać że mod jest bardzo smakowity nie mam jeszcze postala ale jak będę miał to ściągnę go! i będę masakrował niwinnych ludzi! :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 wrz 2007, 21:38

Mod nawet nawet ... troszke słaby dzwieki i tekstury a także wykonanie broni pozostawia wiele do życzenia ... ale całkiem całkiem ... daje 4 na szynach


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

22 wrz 2007, 18:53

Hmmm.... mam pytanie:

rozpakowalem moda i wszystkie pliki textures sounds itp wypakowałem do postal 2 STP, a moze trzeba do eD? jest jeszcze folder ktory ma same kwadraty wsrodku jest folder Ed a w nim przediwne foldery EA dialog EAinventory ale nie ma takich folderów w folderze ED!

Proszę o dokładny opis instalacji!


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

22 wrz 2007, 19:27

Ja nawet nie będę bawił się w instalację tego moda. Dla kilku broni które mi się podobają niewarto. Tyle zabawy z rozpakowaniem...


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

22 wrz 2007, 21:45

Mr Minio pisze:rozpakowalem moda i wszystkie pliki textures sounds itp wypakowałem do postal 2 STP, a moze trzeba do eD? jest jeszcze folder ktory ma same kwadraty wsrodku jest folder Ed a w nim przediwne foldery EA dialog EAinventory ale nie ma takich folderów w folderze ED!

Proszę o dokładny opis instalacji!
Proszę bardzo! Do żadnego P2 StP, napisałem we wstępniaku:
Tiquill pisze:Trzeba użyć WinRAR-a i nim wypakować archiwum, choćby na pulpit. Następnie "kwadraty" w nazwach folderów zamieniamy polskimi znakami i dopiero teraz przenosimy pliki do folderu ED
Tak więc, do folderu ED wypakowujemy zawartość folderów: Maps, System, Sounds, Textures, StaticMeshes i Animations. Zaś zawartość folderu z kwadratami to pliki skryptów ułatwiające podejrzenie zawartości kodu. I tylko temu służą - zwykły gracz ani jego gra ich nie potrzebuje. Ale i każdy napotka folder z kwadratami, nadrzędny EAInventory□□□□ - i z tym musi się uporać.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

23 wrz 2007, 17:49

nie działa wpsiuje przez goto... z mapy happyhill i nic sie nie dzieje ale przez esc nie da rady wylaczyc esc wlaczam i nic! nie dziala!


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

23 wrz 2007, 18:18

Robi Ci dokładnie to samo co mi i nie wiem co z tym poradzić :(


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

23 wrz 2007, 18:28

Jeśli nie działa Wam nawet mój sejw, to cóż, próbujcie dalej, tyle mogę radzić. To jest trudny mod. Może PostEdem dodać sobie bronie moda do jakiejś mapy...

I powtarzam, jeśli grze uda się wygenerować poprawny EternalDamnation.log - przyślijcie mi go, będę wiedział, co jej brak.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2007, 21:13 przez Tiquill, łącznie zmieniany 2 razy.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

23 wrz 2007, 18:43

Tylko skąd Twojego sejwa wziąźć? :drapanie: W poście, w którym o tym sejwie piszesz nic nie ma, żadnego załącznika ani nic.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

23 wrz 2007, 19:14

Ech, te rygorystyczne zezwolenia. Admin się stara a ludziska dostępu nie mają, bo im nie zezwolono, hehe. :lol2:
Już można! :) https://forum.postalsite.info/e ... 3.html#9741


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

23 wrz 2007, 20:42

Dzięki pomocy Tiquilla odkryłem dlaczego u niektórych ten mod nie działa. Mod nie ruszy jeśli nie mamy zainstalowane MaDModa. Jeśi mimo posiadania MaDModa EA nie ruszy należy skopiować z AWP pliki z MadColt w nazwie.

Mod zajebiaszczy :lol: Mimo kilku niedociągnięć zabawki są świetne. :mgun:


ODPOWIEDZ