tak dokladnie. gdyby dolozyli kilka godzin pracy mogliby stworzyc mroczne postacie pasujace do tego klimatuSlaytanic pisze:Zmarnowany potencjał i tyle.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
tak zgadzam sieLinka pisze:Gra mi się bardzo podoba, pomysł - wykonanie. A dreszczyk emocji, strach ? To chyba dobrze że jest, bo co to by była za gra ?
Mixer pisze:gdyby nie ta duza ilosc zombie to wracalbym do niej a tak gdy sobie przypomne ile tego syfu jest w grze to ehhh szkoda gadac
Nie jesteś jedyny. ED to jedyny mod do P2, którego nie raczyłem zainstalować. Mistrzowski klimat został zabity przez nadmiar zombiaków. Całkiem mi to nie pasuje. Szkoda bo część broni z ED przechodzi mi koło nosa.Kmieciu pisze:Jestem chyba jedynym fanem Postala, na którym gra w Eternal Damnation nie wywarła żadnego wpływu.Jak tylko zobaczyłem screeny i usłyszałem opinie o tej modyfikacji, odechciało mi się w nią grać. Dopiero dużo później (czerwiec '07) "przemogłem się"
i zainstalowałem ED na kompie. Pograłem chwilę (może ze 2 dni) i odinstalowałem. To nie dla mnie. Nie chodzi tu nawet o zombiaki, których na całe życie wystarczyło mi po przejściu AW.
Po prostu ED nie trzyma klimatu Postala. Nie wyśmiewa dzisiejszego świata i panujących w nim zasad (często chorych!). Nie, Eternal jest grą, którą po jednorazowym przejściu można bez wyrzutów sumienia usunąć i zapomnieć o niej.
Kmieciu pisze:Jestem chyba jedynym fanem Postala, na którym gra w Eternal Damnation nie wywarła żadnego wpływu.Jak tylko zobaczyłem screeny i usłyszałem opinie o tej modyfikacji, odechciało mi się w nią grać. Dopiero dużo później (czerwiec '07) "przemogłem się"
i zainstalowałem ED na kompie. Pograłem chwilę (może ze 2 dni) i odinstalowałem. To nie dla mnie. Nie chodzi tu nawet o zombiaki, których na całe życie wystarczyło mi po przejściu AW.
Po prostu ED nie trzyma klimatu Postala. Nie wyśmiewa dzisiejszego świata i panujących w nim zasad (często chorych!). Nie, Eternal jest grą, którą po jednorazowym przejściu można bez wyrzutów sumienia usunąć i zapomnieć o niej.