Poza tym dokonano też bardzo niewielkich zmian kosmetycznych (są prawie niewidoczne

Strzałki nie ma, bo się na jej ustawianiu nie znam

D/L w załączniku
Opis instalacji w ReadMe

Przykładowy screen poniżej
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Co się stało z tymi rękami?, Przypominają lekko ręce z MineCraftaSilver Dragon pisze:Do mapy, którą zrobiłem wcześniej, dorzucona została wersja angielska
Poza tym dokonano też bardzo niewielkich zmian kosmetycznych (są prawie niewidoczne)
Strzałki nie ma, bo się na jej ustawianiu nie znam
D/L w załączniku
Opis instalacji w ReadMe
Przykładowy screen:
Obrazek
Znalazłem ten temat, tu https://forum.postalsite.info/m ... .html#50281 i w nim napisałeśSilver Dragon pisze:Do mapy, którą zrobiłem wcześniej
Ty zrobiłeś jedną połowę - a ja mogę zrobić drugą połowę. Bo wiem, jak to się robi ze strzałką. Wiem, jak to działa i można to zrobić na dwa sposoby, a na pewno na jeden. Przynajmniej w moim robionym modzie ten zabieg działa tip-top. Nie przyglądałem się AVPC, ale myślę że aż tak bardzo Oagh nie odszedł od tego. A sam nie robiłem tego dla AVPC, bo zniechęciła mnie gmatwanina tych map. Nijak się nie łapię, aby to na planie ustawić każdą względem każdej.Silver Dragon pisze:A nawet jeśli, to nie mam bladego pojęcia jak to ze strzałką zsynchronizować
Zobaczę co da się zrobićTiquill pisze:Silver Dragon, wystarczy mi, jak naniesiesz na swój plan nazwy plików FUP, nic więcej. Zakreślać nie trzeba, bo umieściłeś wszystkie charakterystyczne punkty tak skrupulatnie, że - mucha nie siada.