Siema, mam Windows XP i mam duży problem. Wiecie, jak niektóre 2 przyciski (lub więcej) się przyciśnie naraz to nie są akceptowane i komputer "piszczy". Dzieje się to np. z A+D. Mam ostatnio taki problem, bo stało mi się teraz tak z innymi klawiszami, co utrudnia mi grę. Np. W+S (nie mogę rozpocząć wyścigu W Burnout Paradise) C+D (nie mogę gdy jestem za zasłoną
ruszać się w prawo W TC SOLA) i tak dalej. Jest na to jakaś solucja?
"dwa klawisze" -problem
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Mam ten sam problem (np. naciskając A, F i G jednocześnie)
Proponuję przypisać owe konfiguracje do innych przycisków albo zmienić klawiaturę (choć tu nie ma gwarancji, że problem nie zniknie)
Proponuję przypisać owe konfiguracje do innych przycisków albo zmienić klawiaturę (choć tu nie ma gwarancji, że problem nie zniknie)
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Miałem kiedyś taki problem z klawiaturą bezprzewodową, wymieniłem baterie było gites. Ale teraz mam przewodowąSilver Dragon pisze:Mam ten sam problem (np. naciskając A, F i G jednocześnie)

Poczekamy na Lothara on na stówkę znajdzie solucję

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
A sterowniki (reinstal, update, przywrócenie starych, domyślnych w Windows) i konfiguracja klawiatury było?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Nazwij mnie idiotą...
Ale nie mam żadnych sterów do klawy
Nie trzeba instalować, od razu działa, i nie było żadnych w pudle.

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
A jak ustawić? 
Szukałem w Panelu Sterowania ale nie znalazłem.

Szukałem w Panelu Sterowania ale nie znalazłem.
Głupota, miałem do każdej z tej rzeczy.eddie pisze:Chyba nigdy nie ma sterów do klawiatur, myszek i pen drive'ów
Klawia nie działała mi poprawnie bez sterowników, klawisze podpisane pod Office Lock były bezużyteczne.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Nie, nie nazwę.little_psycho pisze:Nazwij mnie idiotą...

Cóż więc, skoro chodzi na domyślnych sterach Windows i ma ten błąd... W menadżerze urządzeń (prawoklik na ikonie Mój komputer, z menu wybierasz Zarządzaj i w oknie przechodzisz do menadżera) spróbuj przywrócić poprawną wersję sterowników. Albo poszukać w necie, może są do tego sprzętu.
Albo zmień układ klawiatury na inny. Masz zapewne standard czyli polski programisty. Zmień na polski maszynistki (tak się chyba zwie) lub na angielski. Gdzie się zmienia? Na lewo od traya masz znaczek PL na pasku zadań, jeśli go nie usunąłeś. Ale nie mam zupełnie pojęcia, czy zmiana języka klawiatury coś zmieni.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...