[AW7] Download

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kolo
Wnerwiony urzędas
Posty: 23
Rejestracja: 15 maja 2007, 19:08

15 maja 2007, 19:14

pisze i piszecie ja jestem nowy moze mi ktos pomóc ?? gdzie ściąnąć ten mod aw7? no za ch... nigdzie go nie ma na nacie tylko kazdy komentuje a nieidzie sciągnac bo pozniej chce instalowac TnInventory mod a sam postal 2 niemoze byc tylko ten AW7 i pozniej TnInventory wiedz niech ktos pomoze skad ściąnać itp
chętnie kupie dodatek do postala 2 i WA ale niewidziałem takiego
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:04 przez Kolo, łącznie zmieniany 3 razy.


Prawo to ja hehehe ...
Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

15 maja 2007, 19:21

Bardziej mi to pasuje do działu Pomoc. Przenoszę…

Możesz go pobrać stąd
https://mods.moddb.com/6008/aw7-apocalyp ... downloads/


Awatar użytkownika
Kolo
Wnerwiony urzędas
Posty: 23
Rejestracja: 15 maja 2007, 19:08

15 maja 2007, 19:24

dziekuje bardzo ! i tak szczerze to jestem nowy wiedz niewiedzialem ze do tego działu ;) juz bede wiedziec na 2 raz

[ Dodano: 2007-05-15, 20:39 ]
mam pytanie do Tiquill

czy jak sciagne Aw7 moge odrazu instaloiwac do postala 2 ?

i bedzie działac czy czeba cos pozmieniac ??ii pozniej wgrac mod TnInventory
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, 19:29 przez Kolo, łącznie zmieniany 1 raz.


Prawo to ja hehehe ...
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

15 maja 2007, 21:44

Dla moda TnInventory AW7 ani nawet zwykłe AW nie jest potrzebne. Tn wymaga tylko StP aby już działał.

AW7 (a jeśli już, to od razu lepiej instalkę .exe AWP, bo ma więcej niż AW7) nie da się zainstalować na zwykłym P2. A o takim piszesz. Najpierw zainstaluj do folderu P2:StP grę AW. Potem dopiero instal AW7 lub AWP do folderu AW. I wszystko śmiga. ;-)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kolo
Wnerwiony urzędas
Posty: 23
Rejestracja: 15 maja 2007, 19:08

16 maja 2007, 15:10

mam prośble dasz mi linka z P2:StP ?? ?? bo aw7 juz sciagam a innych nie mam oprócz postal 2 i Weekend apokalipsy

Kariko spoko ze nie popierasz piractwa ;) ja tez nie
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 17:22 przez Kolo, łącznie zmieniany 4 razy.


Prawo to ja hehehe ...
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

16 maja 2007, 15:13

Jeśli przez WA rozumiesz dodatek Apocalypse Weekend to jest ok. Nie musisz go ściągać. STP to też dodatek (płatny) i go niepobierzesz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

16 maja 2007, 15:22

StP to pełna wersja gry, nie jest bezpłatnym dodatkiem, tylko rozszerzoną nowszą wersją Postala 2. Każdy link do bezpłatnego ściągnięcia StP to link do pirata. Można tylko go kupić z archiwalnego Playa (jeśli mają), na Allegro i oczywiście na GoPostal.com, stronie RWS, wydawcy gry.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kolo
Wnerwiony urzędas
Posty: 23
Rejestracja: 15 maja 2007, 19:08

16 maja 2007, 15:28

Weekend apokalipsy ja mam czyli te aw7 jak zainstaluje to se niepogram ?> bo musze miec stp wersje ?? :( ehhh


Prawo to ja hehehe ...
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

16 maja 2007, 15:41

nie wystarczy miec zwyklego postala ja zanim mialem stp to aw i aw7 na zwyklym mi chodzilo


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

16 maja 2007, 15:50

I to jest interesujące. Bo u mnie instal AW na zwykłym P2 nawet nie ruszył...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kolo
Wnerwiony urzędas
Posty: 23
Rejestracja: 15 maja 2007, 19:08

16 maja 2007, 17:19

duzo wiem ... ale jak bede miec problem to napisze , zato mi AW rusza na Postal 2 no bo to normalne ,a POSTAL STP niemiałem :) no i jeszcze jak ktos słyszał o Eternal Damnation zobaczymy co to bedzie

zapomniałem dodać dzieki wam wszystkim bardzo za dobre rady !
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 17:27 przez Kolo, łącznie zmieniany 1 raz.


Prawo to ja hehehe ...
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

16 maja 2007, 19:02

Tiquill pisze: to jest interesujące. Bo u mnie instal AW na zwykłym P2 nawet nie ruszył...
no to ja sie dziwie ze tobie nie ruszylo bo wszyscy moi kumple maja zwyklego postala i AW im chodzi bez problemow


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

16 maja 2007, 19:44

Miałem info w stylu "musisz mieć zainstalowany...". Być może to wina wpisów w Rejestrze, gdzie instalator AW szukał ścieżki do Postala 2. Wpisy poszły "na wczasy" i instalator gry nie uznał, nawet gdy mu ją ręcznie wskazałem...
Będę o tym pamiętał i przy następnej instalce zobaczę czy AW zainstaluje się na P2. Póki co, P2 mam nadal, w innym folderze niż StP.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kolo
Wnerwiony urzędas
Posty: 23
Rejestracja: 15 maja 2007, 19:08

17 maja 2007, 14:13

jasne ze Aw sie zainstaluje na zwykły postal 2 i bedzie działać przynajmniej u mnie tak jest :-?


Prawo to ja hehehe ...
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

17 maja 2007, 14:15

Skoro AW Ci działa, AW7 i AWP też powinno działać.


ODPOWIEDZ