Dodawanie 2 skryptów naraz
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Adamwejner
- Wnerwiony urzędas
Witam mam problem a mianowicie wyskakują mi błędy gdy próbuje dodać 2 skrypty jednocześnie do pistoletu jackalweapon. Próbowałem dodać też je do pistoletu Fzombiekillerrifle i dalej nic. Jak mam to zrobić? Chodzi mi o skrypt na rozwalanie ciała i skrypt na regen hp
- Adamwejner
- Wnerwiony urzędas
a jaki jest konkretny scrypt na rozwalanie ciał i jak go wpisać do innej broni? Mam np tego glocka czarnego z tłumikiem i chce by mi rozwalało ciała po kawałku czyli tak jak rozwala ręce i nogi ale reszty nie mogę rozwalić. I kolejna sprawa jak dodaje ten scrypt do tego pistoleciku to mi się regeneruje hp ale jak go wyciągnę to przestaje. Musze znowuż przełączyć na inną broń i go podnieść. Prosze o pomoc załączam scrypty i może mi ktoś pomoże i podpowie co dalej.
Ps jak w tym lzsrifle ustawić by szybciej strzelał i łatwiej zabijało zombie?
Ps jak w tym lzsrifle ustawić by szybciej strzelał i łatwiej zabijało zombie?
- Załączniki
-
- classes.rar
- (3.1 KiB) Pobrany 86 razy
a zobacz te bronie, którymi można odstrzeliwywać/odcinać kończyny ponieważ odcinanie kończyn to sprowadza się możliwie to około ⅓ skryptu (danej broni)Adamwejner pisze:a jaki jest konkretny scrypt na rozwalanie ciał i jak go wpisać do innej broni? Mam np tego glocka czarnego z tłumikiem i chce by mi rozwalało ciała po kawałku czyli tak jak rozwala ręce i nogi ale reszty nie mogę rozwalić.

skrypcik ci wysłałem, zobaczy czy działaAdamwejner pisze:I kolejna sprawa jak dodaje ten scrypt do tego pistoleciku to mi się regeneruje hp ale jak go wyciągnę to przestaje. Musze znowuż przełączyć na inną broń i go podnieść. Prosze o pomoc załączam scrypty i może mi ktoś pomoże i podpowie co dalej.

a na to właśnie pyt. kilka dni temu odpowiedziałem ci na to pytanie w tym temacie:Adamwejner pisze:Ps jak w tym lzsrifle ustawić by szybciej strzelał i łatwiej zabijało zombie?
dla szybkości strzelania zobacz klasę RifleWeaponZigHor pisze:można można wszystko możnaAdamwejner pisze:i czy można np zwiększyć szybkość strzelania
dla proporcji patrz defaultproperties
{
WeaponSpeedShoot1=25.000000
}

w sumie można jednego tematu używać, ale po to jest forum, żeby szybko odpowiadać

- Załączniki
-
- LZSRifleWeapon.zip
- (759 Bajtów) Pobrany 89 razy