Command and Conquer Generals: Zero Hour- bezsensowny błąd

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

10 lut 2007, 12:45

Witam wszystkich. Wczoraj w nocy podczas grania w ową szpilę doszedłem do wniosku że czas rozpocząć granie w sieci, ponieważ ziomów na najwyższym poziomie trudności roznoszę w ciągu chwili. Zatem włączyłem grę przez sieć, podczas łączenia się z hostem gra się zpatchowała. Podłączyłem się do bitwy z trzema innymi kolesiami. Dwóch rozpykałem i został mi jeden koleś. Grałem, grałem aż w końcu wybudowałem silos rakiety atomowej. Wystrzeliłem ją i trafiła w środek bazy przeciwnika. Było wielkie boooom, w momencie jak burzył się sztab kolesia gra się przywiesiła, myślałem że to lag. Po gdzieś minucie gra wyszła do windowsa. Pojawił się błąd mniej więcej taki:

C&C ZH.exe has occured a problem. It may be caused be many things such as viruses, overheated computer or something else. You can contact with us ble ble ble...

Spróbowałem odpalić grę, ale nic, nawet się nie włączyła bo znowu to okienko. Wziąłem przeskanowałem Nortonem komputer ale nic nie znalazło. Zrobiłem reinstalkę i też nic. Rano powtórzyłem te czynności ale znowu lipa. Proszę o pomoc :-(

P.S
Gra jest oryginalna, mam CD keya itd.


Obrazek
Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

10 lut 2007, 12:48

Tam pisze ze mozliwe ze komputer ci się przegrzał albo jst jakis virus... Zakończ ten niepotrzebne procesy w menedzerze zadań, zrestartuj kompa... Może nawet re-install windowsa.


Obrazek
Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

10 lut 2007, 12:54

Wirusy na pewno nie, przegrzany sprzęt też nie bo rano włączałem i reinstalowałem jak komp był świeży (tzn. dopiero co go włączyłęm), Easy Cleanerem powywalałem niepotrzebne shity z tray'a, pozakańczałem procesy i nic :-(
Ostatnio zmieniony 10 lut 2007, 12:54 przez bobo, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

10 lut 2007, 12:55

włącz menedzer urzadzeń i pokaz screena procesow jakie są.


Obrazek
Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

10 lut 2007, 20:36

Sprawa rozwiązana. Przed chwilą zainstalowałem C&C kumpla i wszystko działa. Widocznie jest coś z moją szpilą :-(
Zatem temat do zamknięcia ;-)
Ostatnio zmieniony 10 lut 2007, 20:37 przez bobo, łącznie zmieniany 2 razy.


Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

10 lut 2007, 20:39

Podobny problem miałem z Wolfensteinem ET. Re-instalka pomogła :). Pozdro

Aha, byłbym zapomniał, zamykamy temacik ;-) .


Obrazek
ODPOWIEDZ