Czerwona armia i "słudzy" przeciwko nam, zwykłym wyjadaczom, hmm

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jak widać, niektórym się nudzą, ale mi Postal nigdy się nie znudzi. Nieraz na chwilę przestanę grać, bo gram akurat w coś innego, albo nie gram w nic, ale tak to zawsze włączę to grę chociaż raz w miesiącu.Dzastin pisze: W końcu, jak to powiedział Koleś: "Te rzeczy nigdy się nie nudzą"![]()
Ja na moim save mam 16000+ zabójstw przez 30h gry. Oczywiście przez cały czas nie zabijałem.Dzastin pisze: Teraz próbuje pobić mój poprzedni rekord zabójstw, z tym, że bez kodów.
Jakaś akcja promocyjna by się przydała.Dzastin pisze: 2. Multiplayer... dobry pomysł, z tym, że musi być więcej chętnych z dobrym netem
Właśnie, kto wycisnął, ten wycisnął. Postal 2 ma nieomal nieograniczone możliwości zabawy. I zależne tylko do ludzi w nią grających. Widzę tą grę rozpiętą na osi czasu dość długiej, jak na żywotność gry. To jest już legendarna gra, a te żyją własnym życiem. Ludzi chcących w nią grać też przybywa, to nowe siły witalne tej gry. Brutalna marka zawsze w cenie.Silver Dragon pisze:Kto wycisnął, ten wycisnąłciuciu pisze:Z Postala 2 wycisnęliśmy już chyba wszystko, trzeba czekać na trójkę nie ma innego wyboru.
Era nie mija, lecz się zmienia. Legenda może uszczuplić się w grono zwolenników, ale nie mija. A jak widzę tych nowych użytkowników, którzy pojawili się przez ostatnie niemal półtora roku, kiedy mnie nie było, to mogę być tylko spokojny o los gry i los społeczności zawiązanej wokół tej gry.Pablo Abruzzi pisze:Postal Site też się zmienia, już nie ma tak jak kiedyś. Era Postala mija panowie. P3 nie dorówna grywalnością i zabawnością P2.
DokładnieTiquill pisze:Właśnie, kto wycisnął, ten wycisnął. Postal 2 ma nieomal nieograniczone możliwości zabawy. I zależne tylko do ludzi w nią grających. Widzę tą grę rozpiętą na osi czasu dość długiej, jak na żywotność gry. To jest już legendarna gra, a te żyją własnym życiem. Ludzi chcących w nią grać też przybywa, to nowe siły witalne tej gry. Brutalna marka zawsze w cenie.
Jestem ciekaw, czy po ponad czterech latach coś się zmieniło u ciebie w tej materii?Mr Minio pisze:Jak widać, niektórym się nudzą, ale mi Postal nigdy się nie znudzi. Nieraz na chwilę przestanę grać, bo gram akurat w coś innego, albo nie gram w nic, ale tak to zawsze włączę to grę chociaż raz w miesiącu.
Nadal gram. Włączam czasami, aby się odstresować, albo przetestować nowego moda. Cały czas Postal na dysku gości.Dzienis pisze:Jestem ciekaw, czy po ponad czterech latach coś się zmieniło u ciebie w tej materii?Mr Minio pisze:Jak widać, niektórym się nudzą, ale mi Postal nigdy się nie znudzi. Nieraz na chwilę przestanę grać, bo gram akurat w coś innego, albo nie gram w nic, ale tak to zawsze włączę to grę chociaż raz w miesiącu.