[Zabawa] Co Ty wiesz o Postalu?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Wchodzisz na samochód i strzelasz w niego - wylatasz w powietrze, lądujesz na dachu.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2011, 19:39 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

No jasne, że tak. 
Trzeba oczywiście stać na samochodzie, a najlepiej strzela się ze strzelby.

Trzeba oczywiście stać na samochodzie, a najlepiej strzela się ze strzelby.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Edytowałem tuż po wysłaniu a ty już odpisałeś. Robot jakiś, czy co? 
Jest w Paradise rzeczka. W którą stronę płynie? Kierunek geograficzny, albo skąd dokąd.

Jest w Paradise rzeczka. W którą stronę płynie? Kierunek geograficzny, albo skąd dokąd.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Rzeczka jest obok Fabryki Napalmu, a także z tego co pamiętam na mapie z Bankiem, jest też pod mostem w AW. Być może to ta sama?
"Are the hills going to march off?
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Uściślam, pytam tylko o Paradise, nie chodzi mi o Lower Paradise, innymi słowy, tylko STP, nie AW.
No i nazywanie w AW rzeczką tego, przez co przebiega tak wielki most, to raczej... niesprawiedliwość dla tej rzeki.
Nie widzimy jej, ale na pewno jest sporych rozmiarów.
No i nazywanie w AW rzeczką tego, przez co przebiega tak wielki most, to raczej... niesprawiedliwość dla tej rzeki.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Wariantów odpowiedzi jest niewiele, maksymalnie cztery (jak 4 strony świata) i co, nikt nie próbuje? No to pomogę. Ewentualną poprawną odpowiedź proszę też o umotywowanie dlaczego właśnie tak. To test na spostrzegawczość.
Bo jak już to zauważysz, to nie masz wątpliwości. 

mogę się mylić ale pewnie w stronę południa płynie rzeczka. Dlaczego? Więc tak: po misji z napalmem uciekliśmy z fabryki i widzimy 2 rury a z nich wylewa się woda czy coś (nie pamiętam za dobrze bo dawno nie grałem w Postala) i z tego co myślę to pewnie tu jest źródło i płynie w stronie południa. O to ci chodziło Tiquill ?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 13:13 przez Pawsam35, łącznie zmieniany 1 raz.
pow pow ^^
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Dziewiątego dnia od pytania była odpowiedź, a ja już nie doczekałem się jej, bo swoim zwyczajem znikłem i tak - Tiquill zatrzymał zabawę. 
Nie, nie na południe. Główny nurt rzeczki to oś wschód-zachód a płynie ona na... zachód! W stronę fabryki napalmu a nie od fabryki. Czemu? Na mapie z bankiem, przy wczytaniu do mapy z torami do kopalni jest jej początek. Po prawo. Jaki? Wodospad, wybetonowany, ale wodospad. A skoro stamtąd woda spada więc siłą rzeczy biegnie w dół. A biegnie dalej południowym skrajem mapy z okolicami fabryki napalmu, dopływa do fabryki, opływa ją częściowo skręcając na północ (tam spadamy po misji w fabryce) i ginie w tunelu.
Oczywiście, zadaje pytanie pierwszy kto zada.

Nie, nie na południe. Główny nurt rzeczki to oś wschód-zachód a płynie ona na... zachód! W stronę fabryki napalmu a nie od fabryki. Czemu? Na mapie z bankiem, przy wczytaniu do mapy z torami do kopalni jest jej początek. Po prawo. Jaki? Wodospad, wybetonowany, ale wodospad. A skoro stamtąd woda spada więc siłą rzeczy biegnie w dół. A biegnie dalej południowym skrajem mapy z okolicami fabryki napalmu, dopływa do fabryki, opływa ją częściowo skręcając na północ (tam spadamy po misji w fabryce) i ginie w tunelu.
Oczywiście, zadaje pytanie pierwszy kto zada.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.