Bohater z gry.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Mariusz. Znaczy się Mario. 

Thanks, Mr OG. 
Jest najlepszy w swym fachu, chociaż akcja toczy się w średniowieczu. Ciemność jest jego największym sprzymierzeńcem.

Jest najlepszy w swym fachu, chociaż akcja toczy się w średniowieczu. Ciemność jest jego największym sprzymierzeńcem.

Zgadłeś.
To czekamy.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Już było, pytałem o niego i odpo była, poprawna zresztą.Loc pisze:Hmm... jest hydraulikiem ubranym w niebiesko-czerwone wdzianko, ma wasiki, z pochodzenia jest wlochem, i musi uratowac piekna kraine. Jego najskuteczniejsza bronia sa podskoki.
Cóż, więc ja pytam:
Seksowna i ogólnie bardzo apetyczna, z wdziękiem o bardzo dużym skutku śmiertelnym macha dwiema "kosami" u obu rąk. Lubi też ssać. W celu regeneracji sił, rzecz jasna.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Loc
- Wytrenowany morderca
Ubrany wiecznie w czerwone, skorzane wdzianko, ma biala czupryne, jest pol-demonem (napisalem tak, bo polskich znakow nie mam, a ktos by pomyslal cos dziwnego
), poswiecil sie walce z innymi istotami z piekiel, i potrafi zrobic niezla masakre. Chyba juz wiecie kto to? 

Ostatnio zmieniony 28 paź 2008, 21:51 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.