rozkminy majka[Dzisiaj 23:00] Mike: Srebrny Smokogrzmocie, zostań Tiquillem ;_; Zmień nick na Tiquill i wtedy każdy pomyśli, że Tiquill wrócił, ale nie wrócił, bo to ty będziesz, a nie Tiquill. I jak już będziesz ukrytym Tiquillem, to inni się będą cieszyć, że Tiquill jest tutaj, ale nie ma Silver Dragona. Więc jak Tiquill wróci na serio, nie, że ty to Tiquill tylko ukryty, to on wtedy sie zmieni w Silver Dragona i będzie fajnie. Sayianini tak mogą.
Baza cycatuf użytkowników forum (:
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Pozdrawiam
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
szukajek pisze:otwarłem cele zapałkami ograbiłem zbrojownie z broni, powybijałem już chyba wszystkich ale Jak wyjść z komisariatu? jest jakaś mapa? gdzie są drzwi
Plebs pisze: Na samym dole, blisko tam gdzie leżały wszystkie twoje bronie. W takim dość dużym pomieszczeniu. Użyj drzwi wyjściowych jakbyś wychodził z normalnego domu.
szukajek pisze: O są![]()
dzieki
I'm fucking insane in the brain. 

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
PowodzeniaArtekXDPL pisze:Skoro nie pozwalasz dać tego w załączniku, to wrzucę to na 30 serwerów.Rycho3D pisze:Nie pozwalamWrzućcie to tu jeszcze w załącznik, aby nie zginęło.
PS Nie lubię chomika.

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
SB
[Dzisiaj 19:22] TheSider: Ostatni raz się tak uśmiałem jak mi dziadek umarł
- Powtarzam się wiem.
i [Dzisiaj 19:26] Mike: Jego śmierć musiała być zajebiście śmieszna w takim razie
i [Dzisiaj 19:29] Yossarian: Pewnie przedawkował Marsjanki
i [Dzisiaj 19:33] TheSider: Nie. Masturbował się w miejscu publicznym ale serce nie wytrzymało
i [Dzisiaj 19:34] Yossarian: Czyli serce stanęło pierwsze
i [Dzisiaj 19:35] TheSider: Tak było
[Dzisiaj 19:22] TheSider: Ostatni raz się tak uśmiałem jak mi dziadek umarł

i [Dzisiaj 19:26] Mike: Jego śmierć musiała być zajebiście śmieszna w takim razie

i [Dzisiaj 19:29] Yossarian: Pewnie przedawkował Marsjanki

i [Dzisiaj 19:33] TheSider: Nie. Masturbował się w miejscu publicznym ale serce nie wytrzymało

i [Dzisiaj 19:34] Yossarian: Czyli serce stanęło pierwsze

i [Dzisiaj 19:35] TheSider: Tak było

Cały Tardis.i [Dzisiaj 18:05] Tardis: Właściwie tez by mi wypadało zmienic hasło
i [Dzisiaj 18:05] Tardis: Ok juz, doryczhas miałem Tardis12, to nie było za bezpieczne
i [Dzisiaj 18:06] Pan Szatan: Ludzie czemu wszyscy macie łatwe hasła? Może ktoś ma jeszcze hasło qwerty123 lub asdfgh
i [Dzisiaj 18:07] Tardis: O, brzmi jak moje hasło do maila
i [Dzisiaj 18:08] Pan Szatan: Tardis,
i [Dzisiaj 18:08] seebeek17: Tardis: Ok juz, doryczhas miałem Tardis12, to nie było za bezpieczne // No nie było, a jakie masz teraz?
i [Dzisiaj 18:09] Pan Szatan: Tardis13![]()

- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Dzienis pisze:Dobrze, że chociaż sprzęty się rozwinęły, bo dawniej wszystko było głupie.Silver Dragon pisze:Mamy mądre telefony i zegarki
Są mądre telewizory, samochody a nawet domy
...tylko ludzie są coraz większymi debilami
8=======D