Błędna deinstalacja=Problemy ;/

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

04 cze 2009, 20:58

Witam.

Bawiłem się modami do GTA IV i w końcu jak to zwykle bywa zepsułem gta ;> Więc musiałem robić reinstall. Kłopot w tym, że klikając w Dodaj i Usuń GTA nie chciało się usunąć. Po prostu kliknąłem na usuń i nic. Usunąłem Your Uninstaller 2008. Tylko, że usunęły się tylko wpisy z rejestru, więc usunąłem ręcznie folder Rockstar Games. Restart kompa i próba instalacji. Klikam ten "większy guzik" i nic. Okienko znika i pojawia się znowu. Klikając na Setup w płycie też Zero reakcji.
Czy jest jakiś sposób, żeby to naprawić oprócz formata? Jeżeli tak byłbym wdzięczny gdyby ktoś powiedział mi jak Smile

Dodane: Czerwiec 01, 2009, 23:21:38 pmDziś kupiłem The Sims 3 i jest to samo! O co chodzi?!

Zkopiowane z forum gtasite, ale ten problem jak widać pojawia sie nie tylko w gta.

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

04 cze 2009, 21:20

Uruchom edytor rejestru (ja to robię przez Dr.Tweak XP) i pousuwaj wszelkie frazy związane z GTA IV. Edycja/znajdź - hasło jakie musisz wprowadzić do szukania będzie związane z nazwą jaka się wyświetla w zakładce procesy w Menadżer Zadań Windows przy uruchomieniu GTA IV.

Sukcesu jednak nie gwarantuje...

Obrazek
Zablokowany