[ Dodano: 2011-11-04, 23:00 ]
Już wiecie co było nie tak z moim INI?
Jeśli tak to wstawcie poprawną wersję.

[ Dodano: 2011-11-06, 21:45 ]
Mógłby ktoś wrzucić poprawione INI.
I przy okazji napisać co było nie tak?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Podmiana plików nastąpi automatycznie. Wersje dotychczasowe AWP i FW zostaną nadpisane wersjami z FWnoDR.==== Jak to zainstalować?
Wypakuj te pliki do domyślnych folderów twojej instalki AWP. Zależnie od wersji foldery mają różne nazwy, więc musisz sobie sam to odnaleźć. I tak wszystkie pliki danego rodzaju wrzucasz do odpowiedniego folderu:
*.UTX do \Textures
*.USX do \StaticMeshes
*.U do \System
Ani FlafsterWeapons, ani FWnoDR ani żadna inna wersja FW sama z siebie nie zmieni Ci pliku konfiguracyjnego, musisz to zrobić sam. W paczce FWnoDR masz plik SWEET=Flafster Weapons Beta.txt - wystarczy skopiować całą jego zwartość i wkleić w swój plik konfiguracji AWPModa. W najnowszej wersji AWPModa jest to sekcjacoediedonovan pisze:No niby wszystko fajnie ale tam jest napisane ze jak ktos ma AWPMOD to wystarczy wpisac ,,sweet" a jak ja wpisuje to mam tak jakby różne budowle i takie tam no ogólnie do tworzenia. A nie mam ani jednej broni.
Od kiedy pamiętam, ciała zawsze mi nawet w samym AWP przenikały przez meshe. Przyzwyczaiłem się w sumie. Nie mniej jednak zaciągnij patcha do najnowszej wersji jeśli go nie masz. Może pomożePlebs pisze:edit> i dlaczego po nowym AWPmodzie ciała przenikają przez wszystkie obiekty.