oto cheaty do AVPC v1120
GottaKillThemAll =Give player all weapons
ByWhoPower =The player wants to be invincible
AllAmmo =ammo
QuenchMyThirst =Give player 17 bottles of Miracle Spring Water.
FlyLikeAnEagle =The player wants to fly like an eagle
Walk =The player wants to walk
AVPC v1120 cheats
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
Ostatnio zmieniony 17 maja 2008, 03:42 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Dodane. 

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
małą rzecz aby cheats działały trzeba najpierw wpisać sissy

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
nie dla 25 letniego (ta jasne) debila z RS
więc dla pewności to dopisałem
więc dla pewności to dopisałem
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 08:34 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). If you just started the game then delete your 'Postal2.ini' file and try again. Otherwise check the Tech Support web site.
History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
ja nie wiem co mam z tym zrobic:(
pomocy, bo ja sie zarycze za tym Postalem
History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
ja nie wiem co mam z tym zrobic:(
pomocy, bo ja sie zarycze za tym Postalem

Usuń plik postal2.ini znajdującu się w X:/Program Files/Postal 2 STP/AVPC/System
poaztym Post w złym dziale i temacie
poaztym Post w złym dziale i temacie

To masz problem. 
Plik notatnika z zębatką.
U góry, masz taki pomarańczowy guziczek szukaj. Radzę go w przyszłości używać. I chyba nie trudno się domyślić, że temat: AVPC v1120 cheats nie jest od błędów w grze?

Plik notatnika z zębatką.
U góry, masz taki pomarańczowy guziczek szukaj. Radzę go w przyszłości używać. I chyba nie trudno się domyślić, że temat: AVPC v1120 cheats nie jest od błędów w grze?

Trzeba dodać że wpisuje się "sissy" na początku, bo w AW7 na przykłąd wpisuje się "Imacheatingcheaterwhocheats". Znaczy nie "trzeba" - ale na pewno dodanie tego nie jest błędem.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
A jeszcze raz, ale po polsku... Wg ciebie trzeba czy nie trzeba?MastaDJMax pisze:Trzeba dodać że wpisuje się "sissy" na początku, bo w AW7 na przykłąd wpisuje się "Imacheatingcheaterwhocheats". Znaczy nie "trzeba" - ale na pewno dodanie tego nie jest błędem.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...