Dev4ever pisze:Po wielu godzinach przerabiania, skryptowania, dłubania i szukania, mam zaszczyt ukazać Wam pierwszą wersję kultowego już moda do Postal 2 STP, którego osobiście przeportowałem na Steamową wersję gry, oraz usprawniłem o kilka nowych rozwiązań itp..
Przepiękna rzecz, takie coś czytać!

łek: To była rzecz niemożliwa wręcz, by coś, co praktycznie przegrało z P2C/Steam, powróciło i to właśnie tam, na P2C! Nazwa moda (te Forever) zgodna z duchem tej pracy. Zanieść młodym na Steamie światło, które przez tyle lat, przez większość naszej znajomości z Postal 2 było centrum naszego uniwersum. To nie tylko AWP Forever, ale też Pierwsze 10 lat Postala 2 forever. Wspaniała robota. Podejmujesz się rzeczy trudnych i żmudnych, które zniechęciłyby niejednego, który zacząłby myśleć o takiej robocie już na starcie. To uczucie teraz, gdy to piszę, te wspomnienia... Dzięki!

I choć przez lata AWP u mnie zgasł i przegrał z StP, to odpalając go na Steamie... Mam nadzieję poczuć tą samą frajdę i satysfakcję, kiedy pierwszy raz włączyłem AW7. Ciary!
Dev4ever pisze:Dam to do enhanced mode jeżeli już, bo normalnie nie było takiej możliwości (dopiero AWPMod dawał), a to jednak upraszcza znacznie rozgrywkę

Głupoty gadasz! Upraszcza? Przecież KarmaGun nie służy do przechodzenia misji, bo działa jak cheat. Więc o jakim upraszczaniu mówisz?

Żadnego Enhanced, od razu! Tego się podczas misji nie używa wcale. A potem? Potem zaś to MAXIMUM frajdy od początku. I nie warto rezygnować w imię wierności z AWP z czegoś, co tak bardzo wrosło się w niego a pochodzi z AWPMod. Bierz to z AWPMod. Tak jak wziąłeś startową scenkę z MadMods.
Dev4ever pisze:Jak się dobrze porozglądasz po paradise i mini grach , to uda ci się znaleźć m.in katanę

Nie usrywaj gry zbędnymi trudnościami.

Nie oczekuj, że każdy będzie się męczył z chodzeniem w każdy krzak, bo zrobił to już w P2C i może nie mieć czasu/ohoty znowu myszkować. Aby wzmóc konkurencyjność AWP w środowisku P2C... No, tam ludzie nie lubią się męczyć.
Dev4ever pisze:Na pewien czas dałem więcej krwi, ale gra po rozczłonkowaniu kilku przechodniów zaczęła bardzo się ciąć no i wg. mnie wyglądało to już na zbyt przekolorowane gore
Ile tylko możesz, to używaj zdobyczy P2C, które są podobne do tych z AWP. Czy nawet z xMod. Nie ma sensu przywracać rzeczy mniej stabilnych lub takich samych. Bierz to co już jest i wywalaj bez skrupułów.
A właśnie. Zamierzasz jakoś... no, "korespondować", konkurować z xModem??