[MOD] A Very Postal Christmas error

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
adana4
Modder
Modder
Posty: 142
Rejestracja: 02 lis 2007, 12:10
Lokalizacja: czersk

19 lis 2007, 19:16

jestem początkujący na forum i mam pewien problem pogram sobie chwilę w A Very Postal Christmas i wyskakuje mi error co mam zrobić??????
Ostatnio zmieniony 22 lis 2007, 14:34 przez adana4, łącznie zmieniany 1 raz.


damdan/adana4
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

19 lis 2007, 19:33

Po pierwsze: No cóż, error errorowi nierówny. Daj jakiś fragment komunikatu, opisz okoliczności itd.

Po drugie: To nie jest finalna wersja moda, więc nie ma się co dziwić, jeśli błędy wyskoczą. Nie mówiąc już o tym, że sam P2 jak i jego mody (nawet skończone) lubią się wykrzaczać.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
adana4
Modder
Modder
Posty: 142
Rejestracja: 02 lis 2007, 12:10
Lokalizacja: czersk

19 lis 2007, 19:49

ten error to musiał byc na 1 i 2 wlaczenie bo coś teraz mi się gra niewylącza ale jak się pojawi to przyślie tego errora


damdan/adana4
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

19 lis 2007, 19:50

OK. Ale lepiej niech się już nie włącza. Przyjemnego mordowania! :uzi:


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
plicho12
Początkujący morderca
Posty: 97
Rejestracja: 06 lis 2006, 20:42

19 lis 2007, 19:51

Skoro mowa o errorach...w innym temacie o AVPC poprosiłem o pomoc bo ja też miałem error ponieważ zainstalowałem AVPC pod adresem C/prograam files/postal 2 stp i wyskakiwał mi error,ale jak przeintalowałem do C/prograam files/postal 2 stp/apocalypse weekend to wszystko poszło pięknie a jeszcze lepsze jest to że nie mam problemów z texturami tak jak koledzy (przepraszam że się chwale),ale to dlatego że mam taki pojeb*** komputer że albo odczytuje wszystko <pozytywnie> albo nic <negatywnie> w tym wypadku <pozytywnie>,a co do errora kolegi to najpierw pokaż jaki to error i powiedz gdzie zainstalowałeś gre
PS:przepraszam za offtopic :czytaj:


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

19 lis 2007, 19:58

plicho12 pisze:jak przeintalowałem do C/prograam files/postal 2 stp/apocalypse weekend to wszystko poszło pięknie a jeszcze lepsze jest to że nie mam problemów z texturami tak jak koledzy
Bo AW ma poprawny plik spew.utx, dlatego miałeś dobre tekstury. A dlaczego na P2 STP miałeś błąd? Przyczyn może być wiele...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

19 lis 2007, 19:59

Tiquill pisze:
plicho12 pisze:jak przeintalowałem do C/prograam files/postal 2 stp/apocalypse weekend to wszystko poszło pięknie a jeszcze lepsze jest to że nie mam problemów z texturami tak jak koledzy
Bo AW ma poprawny plik spew.utx, dlatego miałeś dobre tekstury. A dlaczego na P2 STP miałeś błąd? Przyczyn może być wiele...
hmmm dziwne bo mi na AW nie chodzilo kurczaki :/


Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

19 lis 2007, 20:33

EJ jak to uruchomić??? Zainstalowałem a tam żadnego exe nic!
Napisałem tu bo to się do errorów odnosi... o to chyba jest jakiegoś typu error.
A i jeszcze coś : mam v1120 AVPC
Ostatnio zmieniony 19 lis 2007, 20:42 przez PostalFanIMakeArts, łącznie zmieniany 2 razy.


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

19 lis 2007, 21:29

Wersja nie ma tu nic do znaczenia. Facet, to nie jest jakiś shit, tylko prawie skończona wersja moda - i jak mogłaby nie mieć .exe, skor jego autor dał nawet instalator. Plik PostalChristmas.exe albo z menu Start. A jeśli nie masz wyświetlania rozszerzeń, to jest to plik PostalChristmas - ten z ikonką Postala...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

19 lis 2007, 22:40

Tiquill pisze:Wersja nie ma tu nic do znaczenia. Facet, to nie jest jakiś shit, tylko prawie skończona wersja moda - i jak mogłaby nie mieć .exe, skor jego autor dał nawet instalator. Plik PostalChristmas.exe albo z menu Start. A jeśli nie masz wyświetlania rozszerzeń, to jest to plik PostalChristmas - ten z ikonką Postala...
U mnie pliku nie było po ponownych wypakowaniach.... zrobiłem to ręcznie i pliczek już jest :D.


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
ODPOWIEDZ