ODŚWIEŻAM TEMAT
Nikt nie wspomniał o tym, że w piątek, jak już jest ta apokalipsa od Kolesie, to spadają takie koty z nieba, przynajmniej u mnie... Słychać miauauauhau!, potem 'plask!', a jak się przyjrzeć przez snajperkę (przez lunetę), to koty spadają na dół! Generalnie jednak do pewnego czasu zauważałam tylko mokre plamy, może dlatego nie znalazłam. Ale zjawisko ciekawe
Zjawiska Paranormalne w Postal
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
dawno było o tym na forum. w modzie KW2 jest kod dzięki któremu z nieba lecą słonie, auta itp. To tak przy okazji. ;D
Ostatnio zmieniony 11 cze 2011, 15:38 przez Ryuq, łącznie zmieniany 1 raz.
Powszechne zjawisko występujące podczas apokalipsy w Piątek, która jest taką jakby zapowiedzią przed AW i jednocześnie ścianą dzielącą STP i dodatek. W tym pierwszym ilość zjawisk paranormalnych jest bardzo mała, a jeśli jakieś występują to są ukryte(spieczone psy, spieczony kot). W drugim zaś mamy zombie i wiele innych przedziwnych rzeczy typu ostatni boss. Tutaj moja teoria, że całe AW jest halucynacją(tutaj) upada. Jest szansa, że już wcześniej Koleś miał jakieś objawy, ale tutaj wychodzi, że albo jest normalny albo szalony. Tyle, że szaleństwo następuje dopiero na jakimś etapie gry. Ale o tym już w nowym temacie, o tutaj.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Szalona Krowa
- Miłośnik broni
Jak miałem 10 hp wlaczylem se goda i biegalem. Potem wystrzelilem atomowke i biegiałem tylko torsem
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Ja też śmiesznie to wygląda
A w AW jest niewidzialny zombie podczas apokalipsy nie wiem czy ktoś to pisał
Kiedyś zdarzyło mi się ze kot z AW gdy zmienił się w ten wir to się nie obracał

A w AW jest niewidzialny zombie podczas apokalipsy nie wiem czy ktoś to pisał

Kiedyś zdarzyło mi się ze kot z AW gdy zmienił się w ten wir to się nie obracał

I'm fucking insane in the brain. 

- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Skąd masz tą zajeeeebistą podpalającą kosę 

I'm fucking insane in the brain. 

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Wykryłem dzisiaj fajny błąd w grze, który od biedy można uznać za zjawisko paranormalne.
Mianowicie pohodziłem sobie po bibliotece, znudziło mi się, więc postanowiłem skończyć grę. Ale żeby zrobić to z przytupem to zaplanowałem zamach samobójczy w pomieszczeniu gdzie się zwraca książki
.
Otworzyłem drzwi, wcisnąłem K i kliknąłem myszką, Koleś zgodnie z poleceniem wsadził sobie granat do mordy i wysadził się na malutkie kawałeczki, a wraz z nim poszła do piachu cała kolejka prócz ślicznej pani bibliotekarki
.
Potem wiadomo, zbiegowisko, komentarze (świr, na pewno był pedałem, to wina Dooma itp.) i przybiegła w końcu policja. Ponieważ bibliotekarka jako jedyna ocalała to niebiescy olali zbędne przesłuchania i zaczęli ją bezlitośnie pałować. Ta niezdarnie się broniła paralizatorem, ale wkrótce poległa. I wtedy najlepsze. Koleś zza kadru (no bo przecież już nie żył) a właściwie to jego duch, rzucił ten tekst, który zawsze rzuca gdy przedwcześnie zabijemy jakąś osobę pomocną w danej misji ("no ładnie, teraz będę musiał sam poszukać", coś w tym stylu). W pierwszej chwili aż się przestraszyłem, ale potem uśmiałem się z tej sytuacji. Po prostu RWS nie przewidział sytuacji, że samobójstwo Kolesia może przynieść takie następstwa i trigger włączył się bezwiednie.
Kiedyś spróbuję jeszcze zrobić samobójstwo w pralni albo w fabryce napalmu. Pewnie skutek będzie taki sam - przemawiający duch Kolesia.
Mianowicie pohodziłem sobie po bibliotece, znudziło mi się, więc postanowiłem skończyć grę. Ale żeby zrobić to z przytupem to zaplanowałem zamach samobójczy w pomieszczeniu gdzie się zwraca książki

Otworzyłem drzwi, wcisnąłem K i kliknąłem myszką, Koleś zgodnie z poleceniem wsadził sobie granat do mordy i wysadził się na malutkie kawałeczki, a wraz z nim poszła do piachu cała kolejka prócz ślicznej pani bibliotekarki

Potem wiadomo, zbiegowisko, komentarze (świr, na pewno był pedałem, to wina Dooma itp.) i przybiegła w końcu policja. Ponieważ bibliotekarka jako jedyna ocalała to niebiescy olali zbędne przesłuchania i zaczęli ją bezlitośnie pałować. Ta niezdarnie się broniła paralizatorem, ale wkrótce poległa. I wtedy najlepsze. Koleś zza kadru (no bo przecież już nie żył) a właściwie to jego duch, rzucił ten tekst, który zawsze rzuca gdy przedwcześnie zabijemy jakąś osobę pomocną w danej misji ("no ładnie, teraz będę musiał sam poszukać", coś w tym stylu). W pierwszej chwili aż się przestraszyłem, ale potem uśmiałem się z tej sytuacji. Po prostu RWS nie przewidział sytuacji, że samobójstwo Kolesia może przynieść takie następstwa i trigger włączył się bezwiednie.
Kiedyś spróbuję jeszcze zrobić samobójstwo w pralni albo w fabryce napalmu. Pewnie skutek będzie taki sam - przemawiający duch Kolesia.

I regret nothing
Wiem, że temat stary, ale nie chcę zakładać nowego, a ten idealnie pasuje
Jak ma się Weekend do 3?
Na początku trójki, jest jeszcze scena z Weekendu. A potem nic.
Czyżby świat zapomniał o zombie?
Jak ma się Weekend do 3?
Na początku trójki, jest jeszcze scena z Weekendu. A potem nic.
Czyżby świat zapomniał o zombie?
Niebawem Mapka Niespodzianka 2!
Czekajcie panowie spokojnie!
Czekajcie panowie spokojnie!
- BloodLogin
- Pracownik RWS
A ja odkryłem błąd w ED i to nagrałem.
W Stp (jeszcze) nic nie znalazłem.
W Stp (jeszcze) nic nie znalazłem.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
To gdzie to nagranie?
Bo nie widzę sensu powyższego posta
Bo nie widzę sensu powyższego posta
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- BloodLogin
- Pracownik RWS
"You will always find blood here! "
-
- Grabarz
- Postawił piwo: 6 razy
- Otrzymał piwo: 3 razy
W łazience na górnym piętrze sklepu Habiba natknąłem się na dość ciekawy plakat. W marcu 1988 roku miał miejsce atak gazowy na Halabdżę, a ów plakat ma najprawdopodobniej na celu uczczenie pamięci osób, które ucierpiały wskutek niego. Po więcej informacji odsyłam do artykułu na Wikipedii: https://pl.wikipedia.org/wiki/Atak_gazow ... abd%C5%BCy
Myślę, że umieszczenie takiego plakatu w grze jest dość interesującym pomysłem. Co ciekawsi poszukają informacji w Internecie i dowiedzą się o jednej z największych zbrodni po II wś., w której również USA maczało palce. Pozwala nam to także sądzić, że Habib i jego "hurysy" są Kurdami. Zastanawia mnie wciąż, co oznaczają te "szlaczki" oraz trzy "X" u góry.

Myślę, że umieszczenie takiego plakatu w grze jest dość interesującym pomysłem. Co ciekawsi poszukają informacji w Internecie i dowiedzą się o jednej z największych zbrodni po II wś., w której również USA maczało palce. Pozwala nam to także sądzić, że Habib i jego "hurysy" są Kurdami. Zastanawia mnie wciąż, co oznaczają te "szlaczki" oraz trzy "X" u góry.