wymagania że jak??
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Bo optymalizacja ssie dupe...ale i tak chodzi o sam fakt ze jest ogromne miasto ladujace sie w real-time... P3 aż tak dużego na stówę mieć nie będzie, i grafika jest aż zbyt mało efektowna by zjadała dużo wymagań.
Mogę Ci na poczekaniu zmontować keton z grafiką gorszą niż P3, a wymaganiami większymi od GTA IV
Jeśli ktoś nie wie co robi, to niezależnie od grafiki, gra może nie ruszyć nawet na i7 i HD5xxx, ewentualnie ciągnąć 2 - 3 fps. Grafika nie ma zbyt wiele do gadania. Dla przykładu warto rzucić okiem na serię porażek stworzonych na UE3 (nie wiem, kto tym developerom engine sponsorował, ale chyba jakiś samobójca). 

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Walić wymagania najważniejsze żeby wydali Postal 3 .To jest teraz najważniejsze.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
- PostalowyManiak
- Początkujący morderca
oby nie przekroczyło procka 2.80 GHZ (1 rdzeń) karty graficznej 128 MB i 1 GB ram.
"89% graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli uważasz że należysz do tych 11% wklej to do podpisu"
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Tu cię zmartwięPostalowyManiak pisze:oby nie przekroczyło procka 2.80 GHZ (1 rdzeń) karty graficznej 128 MB i 1 GB ram.
Oficjalne wymagania gry Postal 3:
Minimalne
* System: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
* Procesor: Pentium 4 3.0 GHz
* RAM: 1 GB dla XP / 2 GB dla Visty
* Karta graficzna: Kompatybilna z DirectX 9, 128 MB posiadająca Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 bądź lepsza
* Miejsce na HD: Co najmniej 7.5 GB
* Karta dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX 9.0c
Zalecane
* System: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
* Procesor: Intel core 2 duo 2.4 GHz
* RAM: 1 GB dla XP / 2 GB dla Visty
* Karta graficzna: Kompatybilna z DirectX 9 posiadająca Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 bądź lepsza
* Miejsce na HD: Co najmniej 7.5 GB
* Karta dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX 9.0c
Oficjalne źródło: https://www.runningwithscissors.com/postal3/requirements
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2010, 10:37 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- The Iceman
- V.I.P.
I tak są bardzo niskie jak na te czasy, więc ja problemów z odpaleniem gry mieć nie będę. Spokojnie pohulam na maksymalnych.
Posiadam zasilacz z białej listy.
E nie jest tak źle z tymi wymaganiami.Sam nie mam cudnego kompa lecz większość gier gigantów mi chodzi z drobnymi przycinami,, ale chodzi . przykłady :
Gothic 3 -drobne przycięcia
The Sims 3 _troszkę większe niż wyżej
Gothic 3 Zb -no ujdzie
Wiedźmin -miodzio
A tajemnica tkwi w rozdzielczości.
Gothic 3 -drobne przycięcia
The Sims 3 _troszkę większe niż wyżej
Gothic 3 Zb -no ujdzie
Wiedźmin -miodzio
A tajemnica tkwi w rozdzielczości.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
- Fireheaven
- Wstydliwy morderca
Może pohula na moim złomie jak nie to Xbox 360

Medyczny przypadek
"Duszę ma na ramieniu, a serce na dłoni,
dziwią się medycy, że jeszcze nie po nim."
"Duszę ma na ramieniu, a serce na dłoni,
dziwią się medycy, że jeszcze nie po nim."