wskrzeszanie zombie :D
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
no wiec czy ktos wie z was jak wskrzeszyc zombie? po przejsciu postal apokalipsa na koncu są wyniki twojej rozwały
i wpadlo mi w oko "wskrzeszonych zombiaków ? " wiecie cos na ten temat? c gory dziex. PeAcE & lOvE !

- adamovirus20
- Niedorobiony bandzior
nie da się wskrzesic zombi 

- adamovirus20
- Niedorobiony bandzior
chyba że tak ale ja nie wieże że mozna ożywić zombi

zombie to cialo czlowieka(nie zywego oczywiscie) z rozumem drapieznika i tej mieszanki nie da sie wskrzeszyc nie ogladaliscie filmow z zombie a mi sie wydaje ze RWS zrobilo to tak bez sensu zeby ludzie nad tym sie glowili i grali i grali az im palce poodpadaja i oczy zaleja sie krwia
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Można wskrzesić zombie - gdzieś czytałem. Czym? Pączkami i innym żarciem regenerującym zdrowie. Taki jest Postal... Ale empirycznie tego nie sprawdziłem. Bo zamiast pączków ode mnie, chcieli zeżreć mnie samego, hehehe... 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Pewna zaległość: W tym temacie i jeszcze w innym miejscu poruszaliśmy ten problem. 2 maja jego rozwiązanie pojawiło się jako news na Głównej:
Ja to miałem w AWP, ale zajęty wycinaniem zombiaków poszedłem dalej, nie zastawiwszy się dalej nad tym. E, jakiś trik Kameka. Takie ożywianie mamy w takim razie w AWP. Ale... czy tak jest w AW? No i nadal nie wiadomo, czy karmienie pączkami wskrzesza zombiaka...Od dawna zastanawialiśmy się jak ożywić zombi AW AW7 i AWP. W końcu większość uznała to za nie możliwe i temat nie był już drążony. Dla wszystkich, którzy wierzyli do końca mam dobre wieści wiemy już jak to zrobić! Należy za pomocą kosy przeciąć zombiaka w pasie (nie można obciąć rąk) potem za pomocą młota rozwalić mu łeb a następnie na niego nasikać tułów zombi zacznie dymić na fioletowo i unosić się w powietrzu sikać trzeba dopóki nie usłyszy się dźwięku (nie wiem jak go nazwać) potem możemy podziwiać unoszący się w powietrzu tułów, który zachowuje się tak samo jak zwykłe zombi (tylko nas nie atakuje). Jako dowód prezentuje kilka screenshot'ów: 1, 2, 3, 4. Autorem tego tekstu jest Mentalman tłumaczeniem zajął się test_sp. Ta informacja trafia też do działu ciekawostki.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2007, 22:05 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Może trzeba go przepołowić, żeby nie łaził i wtedy go pokarmić?
Próbowałem, zkar. Wydaje mi się, że żarcie tutaj nie pomoże