Jak na tamte czasy. Teraz, gdyby taka była, nie przypadłaby graczom do gustu, chociaż, jak pokazuje Minecraft, wszystko jest możliwe jeśli rozgrywka ciekawaRyuq666 pisze:P1 miał ładną grafikę, co wy chcecie?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jak na tamte czasy. Teraz, gdyby taka była, nie przypadłaby graczom do gustu, chociaż, jak pokazuje Minecraft, wszystko jest możliwe jeśli rozgrywka ciekawaRyuq666 pisze:P1 miał ładną grafikę, co wy chcecie?
Nie bój nic, General Protection Fault na 100% nie będzie - w Source Engine ten błąd inaczej się nazywaLudogator pisze:Grafika grafiką. Mi osobiście Postal 3 niesie nadzieje na to, że będę mógł grać jak chcę z brońmi takimi, jakie bym chciał bez ciągle wyskakującego general protection fault :]
dekade?? ło to ostro. długo chłopak czekał:pKarpiu pisze:Hm, przypomniało mi się, jak ktoś ponad dekadę temu zamówił preordera Duke Nukem Forever. Ale cóż, mimo wszystko doczekał się i jakieś gratisy podobno dostał.
Mam dziwne wrażenie, że nie znasz gry, której premierę wciąż przekładano, przez... 14? lat.adriano2222 pisze:dekade?? ło to ostro. długo chłopak czekał:p
a ja widzę inny tekst, a mianowicieeddie pisze:Rozwala mnie ten opis, że niby najbrutalniejsza i najbardziej krwawa gra w historii. Dwójce do pięt nie dorasta