Włatcy móch
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
tak to prawda SP wysmiewa wszystko do okola i jest lepsza jakosc filmu. jednak pamietajmy ze wlatcy jest to polska produkcja i nie ma az takich mozliwosci.gdy zapytacie sie kogos co to jest South Park to napewno bedzie znal odpowiedz a z WM juz tak nie jest(ja wole wlatcow)
Wlatcy fajni sa
Z bardziej hardkorowych bajek polecam np. reksio , gumisie
Sory za brak polskich liter, ale pisze z brytyjskiego palmtopa...
Przeczytaj punkt 6 regulaminu. W ogóle cały regulamin
Kariko

Sory za brak polskich liter, ale pisze z brytyjskiego palmtopa...
Przeczytaj punkt 6 regulaminu. W ogóle cały regulamin

Kariko
Ostatnio zmieniony 13 maja 2007, 07:27 przez Aman, łącznie zmieniany 2 razy.
o jejku mi chodzi o model silnik ile ma zawiasów
Tylko nie Gumisie!!!!!! I tak jestem już wystarczająco upośledzony! Wszystko przez moją 9-letnią siostrę nałogowo oglądającą bajki dla przedszkolaków!
W szkole mamy zarezerwowany tekst Anusiaka: "spierdzielaj Czesiu!"
W szkole mamy zarezerwowany tekst Anusiaka: "spierdzielaj Czesiu!"
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
SP zawsze mnie denerwował. Takie wredne pieprzone kulki, małe i brzydkie jak otwór kibla. Nie lubię SP, Gremlinów i wszystkiego co małe okrągłe i wredne. A teksty? Mnie już nie bawi szydzenie ze wszystkiego. Wolę mniej ale ze smakiem. A to oferują mi WM. WM przy SP to motyl przy kupie g... 
Czesio nigdy mi się chyba nie znudzi. Za to coraz bardziej lubię Panią Frau. Ma zajebiste teksty. No i to jej kakałko...

Czesio nigdy mi się chyba nie znudzi. Za to coraz bardziej lubię Panią Frau. Ma zajebiste teksty. No i to jej kakałko...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Odcinek mi się podobał pod względem oryginalności. Z kolei nie był w ogole zabawny i drażnił mnie głos producenta, mierna podróbka Ojca Chrzestnego z pierwszej części. I rzeczywiście powinien być on zwieńczającym sezon, albo całą serię.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Żenada. Już na początku robić sobie takie "benefisy"?
Tego odcinka powinno nie być. Czuję niesmak i żałuję, że obejrzałem. Nie teraz. Jako ostatni - wtedy wszystko ok. Za bardzo się przejęli, chłopacy i dziewczyny...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A mnie właśnie niepotrzebne takie informacje "z planu". Tylko popsuli obraz bohaterów serialu. Teraz inaczej ich odbieram - i to jest bardzo niefajne.
Bo, pomimo że to kreskówka, zżyłem się z tym i taka ingerencja w ich wizerunek to po prostu zabieg brutalny i niechciany...

Hehe, najlepszy był paladyn, który okazał się być... higienistką