A więc jak w temacie, zrobiłem sobie taki mały experyment, mianowicie: pomyślałem, że Postal 2 w wersji Multiplayer (ten darmowy, po angielsku) brzmiał by owiele lepiej z polskimi dialogami.... nie ma jak to Polskie

No więc podmieniłem folder z angielskimi dialogami na te (polskie) ze zwykłego Postal'a 2 STP i uruchomiłem MP. W Menu, w biurze Vince'a, gdzie stoją Koleś, Postal Babes, Krotchy, Gary i Vince, standardowo (wiadomo) przemawiają po angielsku, ale gdy podmieniłem to każdy tekst był odtwarzany po polsku. Ucieszyłem już się, ale zapomniałem chyba o najważniejszym momencie który mnie czeka... oczywiście: PACZKI.
No tak... wchodząc w obojętnie jaki serwer, o dziwo wszystko poszło zgodnie z planem !!
Nie wywaliło mi błędu z paczkami, a dialogi były odtwarzane po polsku ! Czyż nie jest to piękne ?

Hmm... ale to zbyt piekne by mogło być prawdziwe, grając ok. 30 sekund nagle wyrzuciło mnie z gry za nieprawidłowe wersje paczek

Wnioskując: napewno jest jakiś sposób na to, aby skopiować Polskie Dialogi (ze zwykłego Postala 2 STP) do darmowego Multiplayer'a i cieszyć się Polskimi dialogami podczas gry, gdy inni standardowo słyszą Angielskie dialogi. Napewno można by było coś pogrzebać, poprzestawiać w plikach .INI tudzież innych "systemowych" plików gry.
A może nawet jest sposób na ominięcie w zwykłym Polskim Postalu 2 STP problemu który denerwuje każdego, którym jest niemożność gry przez właśnie znane wersje paczek które nie są zgodne z serwerami zagranicznymi (temat poruszany był na forum chyba kilka razy).
Bierzemy się za to ?