Yossarian pisze:Dlaczego? Niektóre utwory są nawet dość... Psychodeliczne

Załóż temat i zapodaj tej swojej psychodelii.
Dzienis pisze:A te różne odmiany elektro to jakoś nigdy mi nie podchodziły. Ale szanuję, lepsze to niż disco-polo i rapsy.
Lekkiego elektro, rozrywkowego nie bardzo lubię. A już elektroniki traktowanej przedmiotowo, instrumentalnie... twórców takich gotowałbym żywcem...
Dzienis pisze:Dobrze, że nasz właściciel nie jest Januszzem tupającym pod Martyniuka czy Boysów.
Ja tego? Ahahahaha! Dobre!
Silver Dragon pisze:Jednakże, gdy słyszę ten modulowany wokal, seryjnie mam ochotę coś rozpierniczyć.
Dla tego wokalu (harsh), który wydobywa się z gardła i modulowany jest nieznacznie albo wcale, ta muzyka mnie przyciągnęła. Do czasu gdy śpiewali głosem normalnym, słabo to brzmiało. Wokal musi współbrzmieć z ciężką elektroniką. Ale to było kiedyś. Teraz i bez wokalu muza brzmi zajebiście. Twórcy coraz lepiej idą w te klimaty, tworzą nowe.
Silver Dragon pisze:Masz coś instrumentalnego w tym stylu:
No właśnie Noisuf-X!

Polecam ten projekt, jak się wam to podoba! Ale są inne, pozbieram, zrobię seta.
SzynkaczPL pisze:Jasny gwint, to jest zaczepiste!

Nie gustuję w takiej muzyce, ale...
Jeśli mówisz o moim secie, to będą następne. I nie, nie radzę słuchać słów, haha, tylko się zdołujesz, bity starczą. Ta muzyka porusza dość często kwestie wiary itd nie od tej poprawnej strony. Najlepiej olać przekaz słowny i cieszyć się bitami. Jak zaś tekst przeszkadza zbyt mocno - nie słuchaj wcale, przejdź dalej. No i samo 'Dark' w nazwie tej muzyki sugeruje, że nie zawsze ucieszysz się z tekstu. Tak już mają.
SzynkaczPL pisze:jesteś szatanistą?
Nie interesują mnie takie wypierdy.
Zaver pisze:To jest genialne

ł:
Które, moje czy SD?