Ustawki na Multi!

Dział w pełni poświęcony grze w necie. Miejsce na ustawki, propozycje i pomoc.

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin

Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

10 sie 2012, 11:55

Tiquill pisze:
Radzik136 pisze:Ja mam go w ulubionych, i jego ping to 9999... oczywiście również nie da się połączyć, musiało coś się schranić
Naprawiłem. Była mapa Football, na której są bystanderzy z singla. I jeden z nich grał z 3 botami w jakąś nieustępliwie (o)błędną walkę. Już nie gra. :faja: A mapa owa wykluczona z rozgrywki. Można wbijać. Sam zaraz rozszerzę nieco serwer o nowe mapy i mutki.

A przy okazji: temat ten służy ustawkom na każdy serwer, nie tylko nasz. ;)
No to się teraz nie dziwię, że były problemy, ta mapka ma strasznie dużo błędów, więc nawet gdy chce się na niej pograć to zamiast właśnie grać, człowiek wnerwia się bo ciągle, ruszyć się nie może. Dobrze, że została usuniętą, bo i tak za pewne Byśmy ją omijali.

Spoko, tylko właśnie skoro Nasz serwer stoi to dlaczego miałby czekać i się "marnować" :)

Nie chce być namolny, ale ponowię pytanie, Ktoś dzisiaj będę chętny aby zagrać? :)

Fajnie byłoby większą ilość Osób zebrać :)
Ostatnio zmieniony 10 sie 2012, 15:11 przez Radzik, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

12 sie 2012, 19:20

Kto jutro chętny? O 19:30.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2012, 19:20 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

12 sie 2012, 21:13

Ja jestem chętny :) oczywiście w miarę możliwości czasowych, ale myślę, że nie będzie z tym problemu, najwyżej z lekkim poślizgiem dołączę


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

12 sie 2012, 21:19

Ja również chciałbym postrzelać, jak mi nic nie wypadnie to na pewno wpadnę. ;)


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

12 sie 2012, 22:03

Potwierdzę swą obecność wbijając na serwer. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

13 sie 2012, 03:04

Jakby co, to tej nocy testowałem serwer, dlatego towarzyszącego mi gracza przepraszam za niedogodności. :D Dodałem hasło, by mieć dobre warunki do testów, hasło już zdjęte.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

13 sie 2012, 20:29

Pograło się, fajnie nabijałem innym punkty :P i takie sprawy/pytania mam:

1. O co chodziło z tym obrażaniem?
2. Może założyć nowy temat, typu "Chat", "Pograniu", "Luźna gadka" gdzie doraźne bieżące sprawy, które ni do głównego tematu o serwerze ni do Ustawek nie pasują?
3. Może jakieś subforum, gdzie tylko gracze mają dostęp i tam piszą - taki początek swego rodzaju klanu, że tak powiem. ;)
4. Czy może do takich rozmów starczy shoutbox?

5. Czy ja tak kiepsko gram, czy to przez ten mój wysoki ping? Na hoście z gry na własnym kompie mi z botami lepiej idzie niż z botami o takim samym IQ na serwerze.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2012, 20:32 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

13 sie 2012, 20:37

1. Flo zwyzywał pozostałych graczy od dupków, za co dostał bana.
2. O ile innym będzie to pasowało, to jestem na tak.
3. Na razie nie jest to potrzebne.
4. W zupełności.
5. No cóż... ja zauważyłem, że boty grają jakby ich nie było. Mój ping jest mniej więcej na stałym poziomie 50.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2012, 20:37 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

13 sie 2012, 21:45

Tiquill pisze:Pograło się, fajnie nabijałem innym punkty :P i takie sprawy/pytania mam:

1. O co chodziło z tym obrażaniem?
2. Może założyć nowy temat, typu "Chat", "Pograniu", "Luźna gadka" gdzie doraźne bieżące sprawy, które ni do głównego tematu o serwerze ni do Ustawek nie pasują?
3. Może jakieś subforum, gdzie tylko gracze mają dostęp i tam piszą - taki początek swego rodzaju klanu, że tak powiem. ;)
4. Czy może do takich rozmów starczy shoutbox?

5. Czy ja tak kiepsko gram, czy to przez ten mój wysoki ping? Na hoście z gry na własnym kompie mi z botami lepiej idzie niż z botami o takim samym IQ na serwerze.
Na prawdę fajnie było, przede wszystkim było stosunkowo sporo Osób :)

1. The Iceman Napisał już o co konkretnie chodziło, i w 100% popieram Jego decyzję.

2. Ja również jestem na Tak.

3. Mógłbym być na tak, lecz myślę, że jeszcze jest na to za wcześnie.

4. Na obecną chwilę na spokojnie wystarczy.


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

14 sie 2012, 09:24

1.Nie wiem co tam się stało, bo byłem zajęty graniem :P
2.Zdecydowanie, tutaj ustawki, a gdzie indziej luźne rozmowy, tak żeby nie trzeba było w ogóle szukać.
3. Subforum to chyba troszkę za dużo, nasza cała "horda" liczy zaledwie kilku graczy, starczy jeden temat.
4.Myślę że starczy
5. Raczej ping, jak się ruszałem widziałem jak naśladujesz moje ruchy z opóźnieniem ( dlatego starałem się Ciebie nie zabijać ;) )
6. Wybacz Radzik że wczoraj tak nagle zniknąłem, idę sobie do toalety kiedy następna mapa się ładowała, staję nad dziurą i nagle w dzielnicy gaśnie światło. Szczęście w nieszczęściu że nie dochodziłem a już stałem nad dziurą xD


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

14 sie 2012, 10:36

To najebujemy dzisiaj o 19:30?


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

14 sie 2012, 10:39

Ad 1. Przejrzałem loga, bo nie spostrzegłem i ja podczas gry. Faktycznie, ban należyty.
Ad 2. No to jest: https://forum.postalsite.info/b ... vt3296.html
Ad 3 i 4. Jasne.
Ad 5. To już w bieżących rozmowach kontynuuję.

Tym samym tutaj już pilnujemy rozmów o ustawkach.

EDIT:
The Iceman pisze:To najebujemy dzisiaj o 19:30?
Chęć jest, potwierdzę na serwerze. :D
Ostatnio zmieniony 14 sie 2012, 10:41 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

14 sie 2012, 11:29

Po tym poście będę pisał tylko o sprawach dotyczących ustawek na multi.

Piroziom Spoko nie ma problemu, dzisiaj możemy to w większym Gronie nadrobić :)

The Iceman Jak najbardziej jestem chętny, o ile nic mi nie wyniknie to będę ciut wcześniej na serwerze.


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

14 sie 2012, 14:11

Na pewno dołączę, o ile znowu jakiś pracownik elektrowni nie zacznie bawić się prądem ;)


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

15 sie 2012, 21:43

Jutro gramy o tej samej porze.


Posiadam zasilacz z białej listy.
ODPOWIEDZ