[STP] tryb multi sie wali....

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

01 kwie 2007, 19:41

mam problem z trybem multi w wszystkich grach.tzn kiedy wlączam opcje ''join'' to zamiast wyswietlic liste serwerów gra mi sie zaiwesza,a raport zawiera BattlefrontII.exe.mdmp-w kazdej grze jest z tym mdmp....co zrobic???
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:23 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

01 kwie 2007, 20:43

Skoro we wszystkich i przypuszczam, że też od niedawna, to może coś z Windą. Instalowałeś ostatnio VisualStudio lub tym podobne?


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

01 kwie 2007, 22:34

nie nic nie instalowalem,wygląda nato ze bede musiał mieć instalacje systemu :cry:


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

01 kwie 2007, 23:41

słodko... :-( Spróbuj sobie systemową partycję zarchiwizować w postaci kopii partycji. Kiedy system masz świeży i zainstalowane co trzeba. A Postala i inne gry, co pewnie wiesz, na innej partycji. Wtedy szybciej przywrócisz sobie sprawną Windę.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

02 kwie 2007, 07:22

moze twoj antiwirus blokuje polaczenie ja tak mialem z panda
i tez nie moglem sie polaczyc ale zaczelem ryc w opcjach i wylaczylem ta blokade


Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

02 kwie 2007, 13:39

Wyłacza firewalla.


Obrazek
Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

02 kwie 2007, 17:12

Juz wszystko działa,jednak musiałem mieć instalacje systemu bo to on sie piepszył...
Dzięki za pomoc
(myślę ze temat można juz zamknąć)
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2007, 21:07 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.


Zablokowany