Wczoraj miały miejsce zamieszki w Ełku z racji zabójstwa 21-latka w sylwestrowy wieczór przez obywateli krajów arabsko-podobnych.
Ten temat mnie szczególnie interesuje, bo niedawno kupiłem lokum w tym mieście i jestem tam częstym gościem.
Polak nie był bez winy - ale czy należało go od razu za to zabijać? Szczerze wątpię. I dlatego rozumiem wściekłość ludzi, część wczoraj była pewnie jeszcze w stanie wskazującym, więc reakcja tłumu była zrozumiała.
Pytanie tylko po co atakować przy tym policję która niczemu akurat nie była winna? Po prostu musiał być chyba jakiś kozioł ofiarny.
Jedno jest pewne - arabscy kebabiarze mają teraz przejebane.
A co wy o tym myślicie?
Wydarzenia w Ełku
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Dosłownie obok tego miejsca oglądałem jedno mieszkanie, dobrze że jednak kupiłem gdzie indziej.Slayer pisze:Szkoda kebsa, dobry był

Fakt.Slayer pisze:Atak na policje to zwykły akt wandalizmu.
Ja słyszałem zresztą, że te wszystkie kebabiarnie to zwykłe pralnie brudnych pieniędzy. Ci Algierczycy, Tunezyjczycy itp. tak naprawdę zarabiają na handlu ludźmi, dragach, a te mięso do kebabów jest wątpliwego pochodzenia i przeważnie przeterminowane.
I regret nothing
- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Powinni ich porżnąć na kebaby i nakarmić nimi świnie.Dzienis pisze:Jedno jest pewne - arabscy kebabiarze mają teraz przejebane.
Ludzie mają rację że się wkurwili. Policji chciała ich rozgonić to też oberwała, normalna kolej rzeczy.
Gostek był pewnie podpity i się wygłupił. Wystarczyłoby gdyby go tylko przekopali.
To mogło spotkać każdego. Dlatego brudasów trzeba tępić, bo to nie ludzie.
8=======D
I właśnie takich pytań retorycznych nigdy nie zada sobie ciapek. Każdy arab jest taki sam, oni nie dzielą się na tych złych i tych dobrych, są w jednym worku podpisanym "Islam". Polska władza powinna ich teraz uznać za tych co starali się o azyl, choć oni pewnie nie z tych i ich deportować, najlepiej do Republiki Kongo.Dzienis pisze:ale czy należało go od razu za to zabijać?

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Czytałem fajny komentarz, w którym pewien gostek sugerował Merkelowej przekazanie wszystkich islamskich imigrantów dla Putina, a ten dałby im po siekierze i jednej świni na rodzinę (jakby byli głodni to i świnię by zjedli) i wysłanie ich w jedną stronę na Syberię.BakenS pisze:I właśnie takich pytań retorycznych nigdy nie zada sobie ciapek. Każdy arab jest taki sam, oni nie dzielą się na tych złych i tych dobrych, są w jednym worku podpisanym "Islam". Polska władza powinna ich teraz uznać za tych co starali się o azyl, choć oni pewnie nie z tych i ich deportować, najlepiej do Republiki Kongo.
Tam by mogli sobie swobodnie zaludniać obszary i ustanawiać swoją wiarę do woli.

Moim zdaniem całkiem niezły pomysł.
A na dzień dzisiejszy z rzeczy realnych pozostaje obrzucanie ich przybytków świńskimi łbami, zwłaszcza place budowy pod nowe meczety aż się o to proszą.Rycho3D pisze:Dlatego brudasów trzeba tępić, bo to nie ludzie.
I regret nothing
Ciężko w to uwierzyć szczególnie że właścicielem tego przybytku jest/był polak(BIAŁY!!!)Dzienis pisze:Ja słyszałem zresztą, że te wszystkie kebabiarnie to zwykłe pralnie brudnych pieniędzy. Ci Algierczycy, Tunezyjczycy itp. tak naprawdę zarabiają na handlu ludźmi, dragach, a te mięso do kebabów jest wątpliwego pochodzenia i przeważnie przeterminowane.
Nie chce też w żaden sposób usprawiedliwiać kebabów ale to nie był pierwszy raz gdy niejaki Daniel nękał pracowników. Osobiście go nie znałem ale prawdopodbnie większość domyśla sie z jakich kręgów pochodził.
Smuci fakt że większość prostestujących(???) wykorzystała okoliczności tragedii do ponapierdalania się z policją
Teachin bitches how to swim
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
W to akurat jestem w stanie uwierzyć, ale jak napisał Rycho mogli poprzestać na spuszczeniu mu wpierdolu, a nie ładować kosę w żebra. Teraz są już spaleni.Slayer pisze:Nie chce też w żaden sposób usprawiedliwiać kebabów ale to nie był pierwszy raz gdy niejaki Daniel nękał pracowników. Osobiście go nie znałem ale prawdopodbnie większość domyśla sie z jakich kręgów pochodził.
W Augustowie są dwie typowo ciapackie, chyba algierskie. Tu akurat pisałem ogólnie o tych kebabach, nie akurat o tym Prince.Slayer pisze:Ciężko w to uwierzyć szczególnie że właścicielem tego przybytku jest/był polak(BIAŁY!!!)
I regret nothing