Wydarzenia w Ełku

Więcej niż dotychczas. Bez kompromisów. Działa na emocje. Ale musisz myśleć, bardziej.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

02 sty 2017, 14:36

Wczoraj miały miejsce zamieszki w Ełku z racji zabójstwa 21-latka w sylwestrowy wieczór przez obywateli krajów arabsko-podobnych.
Ten temat mnie szczególnie interesuje, bo niedawno kupiłem lokum w tym mieście i jestem tam częstym gościem.
Polak nie był bez winy - ale czy należało go od razu za to zabijać? Szczerze wątpię. I dlatego rozumiem wściekłość ludzi, część wczoraj była pewnie jeszcze w stanie wskazującym, więc reakcja tłumu była zrozumiała.
Pytanie tylko po co atakować przy tym policję która niczemu akurat nie była winna? Po prostu musiał być chyba jakiś kozioł ofiarny.
Jedno jest pewne - arabscy kebabiarze mają teraz przejebane.
A co wy o tym myślicie?

I regret nothing
Awatar użytkownika
Slayer
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach

02 sty 2017, 14:42

Atak na policje to zwykły akt wandalizmu.
Dzienis pisze:A co wy o tym myślicie?
Szkoda kebsa, dobry był xD

Teachin bitches how to swim
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

02 sty 2017, 15:08

Slayer pisze:Szkoda kebsa, dobry był
Dosłownie obok tego miejsca oglądałem jedno mieszkanie, dobrze że jednak kupiłem gdzie indziej. :diabeł:
Slayer pisze:Atak na policje to zwykły akt wandalizmu.
Fakt.

Ja słyszałem zresztą, że te wszystkie kebabiarnie to zwykłe pralnie brudnych pieniędzy. Ci Algierczycy, Tunezyjczycy itp. tak naprawdę zarabiają na handlu ludźmi, dragach, a te mięso do kebabów jest wątpliwego pochodzenia i przeważnie przeterminowane.

I regret nothing
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 sty 2017, 18:36

Dzienis pisze:Jedno jest pewne - arabscy kebabiarze mają teraz przejebane.
Powinni ich porżnąć na kebaby i nakarmić nimi świnie.
Ludzie mają rację że się wkurwili. Policji chciała ich rozgonić to też oberwała, normalna kolej rzeczy.
Gostek był pewnie podpity i się wygłupił. Wystarczyłoby gdyby go tylko przekopali.
To mogło spotkać każdego. Dlatego brudasów trzeba tępić, bo to nie ludzie.

8=======D
Awatar użytkownika
BakenS
Miłośnik broni

02 sty 2017, 19:00

Dzienis pisze:ale czy należało go od razu za to zabijać?
I właśnie takich pytań retorycznych nigdy nie zada sobie ciapek. Każdy arab jest taki sam, oni nie dzielą się na tych złych i tych dobrych, są w jednym worku podpisanym "Islam". Polska władza powinna ich teraz uznać za tych co starali się o azyl, choć oni pewnie nie z tych i ich deportować, najlepiej do Republiki Kongo. 8-)

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

02 sty 2017, 19:07

BakenS pisze:I właśnie takich pytań retorycznych nigdy nie zada sobie ciapek. Każdy arab jest taki sam, oni nie dzielą się na tych złych i tych dobrych, są w jednym worku podpisanym "Islam". Polska władza powinna ich teraz uznać za tych co starali się o azyl, choć oni pewnie nie z tych i ich deportować, najlepiej do Republiki Kongo.
Czytałem fajny komentarz, w którym pewien gostek sugerował Merkelowej przekazanie wszystkich islamskich imigrantów dla Putina, a ten dałby im po siekierze i jednej świni na rodzinę (jakby byli głodni to i świnię by zjedli) i wysłanie ich w jedną stronę na Syberię.
Tam by mogli sobie swobodnie zaludniać obszary i ustanawiać swoją wiarę do woli. :P
Moim zdaniem całkiem niezły pomysł.
Rycho3D pisze:Dlatego brudasów trzeba tępić, bo to nie ludzie.
A na dzień dzisiejszy z rzeczy realnych pozostaje obrzucanie ich przybytków świńskimi łbami, zwłaszcza place budowy pod nowe meczety aż się o to proszą.

I regret nothing
Awatar użytkownika
BakenS
Miłośnik broni

02 sty 2017, 19:12

O Syberii nie pomyślałem, to jest kurde genialne!
Na pewno by im się podobało.

Awatar użytkownika
Slayer
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach

03 sty 2017, 01:10

Dzienis pisze:Ja słyszałem zresztą, że te wszystkie kebabiarnie to zwykłe pralnie brudnych pieniędzy. Ci Algierczycy, Tunezyjczycy itp. tak naprawdę zarabiają na handlu ludźmi, dragach, a te mięso do kebabów jest wątpliwego pochodzenia i przeważnie przeterminowane.
Ciężko w to uwierzyć szczególnie że właścicielem tego przybytku jest/był polak(BIAŁY!!!)

Nie chce też w żaden sposób usprawiedliwiać kebabów ale to nie był pierwszy raz gdy niejaki Daniel nękał pracowników. Osobiście go nie znałem ale prawdopodbnie większość domyśla sie z jakich kręgów pochodził.

Smuci fakt że większość prostestujących(???) wykorzystała okoliczności tragedii do ponapierdalania się z policją

Teachin bitches how to swim
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

03 sty 2017, 01:29

Slayer pisze:Nie chce też w żaden sposób usprawiedliwiać kebabów ale to nie był pierwszy raz gdy niejaki Daniel nękał pracowników. Osobiście go nie znałem ale prawdopodbnie większość domyśla sie z jakich kręgów pochodził.
W to akurat jestem w stanie uwierzyć, ale jak napisał Rycho mogli poprzestać na spuszczeniu mu wpierdolu, a nie ładować kosę w żebra. Teraz są już spaleni.
Slayer pisze:Ciężko w to uwierzyć szczególnie że właścicielem tego przybytku jest/był polak(BIAŁY!!!)
W Augustowie są dwie typowo ciapackie, chyba algierskie. Tu akurat pisałem ogólnie o tych kebabach, nie akurat o tym Prince.

I regret nothing
Zablokowany