Piłka ręczna
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
"O to... bilecik" - mógłbym powiedzieć
. Uprawiam ten sport od 3 lat i naprawdę, mogę go z czystym sercem polecić każdemu. Zapraszam na https://www.reczna.pl/. Jeśli ktoś zechce, chętnie wytłumaczę zasady tej gry. Pozdro for my handball's friends.

Ostatnio zmieniony 20 lis 2006, 20:56 przez Robseßed, łącznie zmieniany 1 raz.

Hehe
pamiętam jak kiedyś jak jeszcze byłem w 1 gim. graliśmy w piłkę ręczną na całej hali... Wszystko dobrze i ładnie mi szło tylko że z pośród 7 rzutów na bramkę, ani jeden nie był celny
Śmiech na sali normalnie
Na szczęście mam usprawiedliwienie że musiałem szybko oddać rzut, bo byki z 3 klasy deptali mi po piętach. Bynajmniej były jezzy

Heh, ja nie mam tego ptoblemu
. "Stoję" na bramce. W cudzysłowie, ponieważ w p. ręczej bramkarz więcej się zmęczy niż nie jeden obrońca w futbolu...

Heh, też jestem w klasie sportowej.
Taak, najgorsi są tacy, którzy nie umieją rzucać.CiniO pisze: Czasami można ładnie w ekhm... jaja oberwaćno i w ryj tez, jeśli ktoś nie potrafi dobrze wycelować w światło bramki. Bramkarz ma najbardziej przerąbane.

Nareszcie ktoś usłyszy o tym wspaniałym sporcie!!

Znam ten ból, WooDy, . 

A w twarz ktoś z was dostal kiedyś? bo ja tak 

Twarz, nogi, ręce, brzuch i... 

ci co nie umieją rzucać to jeszcze nic ,najgorsze bydlaki to te co rzucaja specjalnie po twarzy itp. widzalem jak jednego takiego bramkarza tak tłukli, a sędzia??-Nic sukinsyn sie jeszcze cieszył bo miał trochę ''akcji'' 

nie popadajmy w skrajność Kmieciu 

ręczna? zawsze lubiałem ręczną, dopóki nie dostałem w nos, farba sie polała i mam teraz lekko przekrzywiony
Więc przeszedłem na koszykówkę 

Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 11:23 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.