[AWP] Uruchomienie pod Win7?

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Tr4c3R
Niedorobiony bandzior

28 lis 2011, 12:33

Gdy probuje wlaczyc gre przez skrot AWP czy tez AW gra wywala mi blad o zlej wersji systemu i nakazuje korzystanie ze starszych systemow. Dokladniej wyglada to tak:

Obrazek

"Computability Mode" nie pomoglo. Ustawialem na wiele opcji. Jakies pomysly?

Ō xein', angellein Lakedaimoniois hoti tēide
keimetha tois keinōn rhēmasi peithomenoi

"Przechodniu, powiedz Sparcie, tu leżym jej syny, prawom jej do ostatniej posłuszni godziny."
Awatar użytkownika
adriano2222
Niedorobiony bandzior

28 lis 2011, 12:42

nie znam sie ale podejrzewam ze brakuje ci jakiegos Patcha lub postala 2
Jezeli zle mówie to przepraszam :|

myslałes ze dzisiaj nie umrzesz??
niespodzianka ;D
Awatar użytkownika
Tr4c3R
Niedorobiony bandzior

28 lis 2011, 12:49

Mam postala 2 STP. Problem jest intrygujacy bo STP dziala bez niczego a AW juz uruchomic nie moge. Ostatni patch jaki instalowalem to 1409X.
EDIT: Znalazlem wlasnie jakies wiesci o 1411... Zainstaluje i zobacze co sie stanie.

[ Dodano: 2011-11-28, 13:27 ]
Dobra, problem rozwiazany. Wiem ze to forum nie wspiera takowego "piractwa" ale w tym wypadku mysle ze jest to dopuszczalne.
Po godzinnym meczeniu sie z tym problemem, wpadlem na jakze prosty pomysl - wyprobowac crackowanego exe w ktorym wszystkie pierdoly bylyby usuniete. I coz! Dziala :lol:.
Kolejny raz oryginalne zabezpieczenia nie pozwalaja grac dla legalnego nabywcy a pirat ma dobrze. :bolek:
Ostatnio zmieniony 28 lis 2011, 12:51 przez Tr4c3R, łącznie zmieniany 2 razy.

Ō xein', angellein Lakedaimoniois hoti tēide
keimetha tois keinōn rhēmasi peithomenoi

"Przechodniu, powiedz Sparcie, tu leżym jej syny, prawom jej do ostatniej posłuszni godziny."
Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach

28 lis 2011, 16:27

Hm, mi nigdy taki błąd nie wyskoczył, mimo, iż też mam windows 7. Miałeś wersję pudełkową, tą 10th Anniversary (dobrze napisałem?) ?
I w sumie sam plik *.exe nie uruchomi grę, więc dla mnie jesteś usprawiedliwiony.

PS:
Awesome, avatar Alucarda, postać z jednego z moich ulubionych anime :P

Żeby nie było, że liżę dupę ś. p. ALCRD xD, to trochę innych anime obejrzałem :P

Zablokowany