Nowszej od dzisiejszej nie ma.Kiedy kolejna wersja?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Czyli jestseebeek17 pisze:Gdy poprzednie wersje nie wywaliły ani razu, to obecnej zdarzyło się wykrzaczyć.
"Gdzie mi ku*wa z tymi spojlerami??"Rycho3D pisze:Hehe zepsułem niespodziankę.
Stań na nich, albo przeskocz nad nimi.seebeek17 pisze:Wgl. to jak się wybuchu*e te świconce beczułki? Czy tylko same mogą buchać?
Było by super, w swoją grałem tyle razy, że mi bokiem niedługo wyjdzieseebeek17 pisze:W sumie zastanawiam się zrobić podobną koncepcyjnie mapkę do tej Twojej,
tyle że postaram się bardziej urozmaicić przeciwników w poszczególnych falach i będziemy przechodzić przez kolejne pomieszczenia. Z Twojej mapki to chyba zapożyczę tylko pomysł.
Chyba nie masz nic przeciwko? Raczej martwić się o przebicie nie musisz, bo rzadko robię mapki, więc raczej cudów w Level Design'ie nie będzie.
Można wstawić Killcounter (chyba tak to się nazywa),ale widać ilu jest do zabicia, a poza tym zasłaniało by napisy.Tiszer pisze:Brakuję tylko licznika zabić, lub ilość zombiaków do zabicia.
Taki patent jest m.in. wykorzystany w killing floor.
Cholera, ja poległem w starciu ze SWATseebeek17 pisze:Ograłem to już z 10 razy. Czekam na final.
Liczba zombie jest ustalona dla każdej fali, więc wynik na koniec będzie identyczny.Silver Dragon pisze:Ale jakiś mały dynks informujący ile się patafianów zabiło byłby przydatny
Czas fal jest z góry ustalony więc każdy przejdzie w tym samym czasie.I timer włączyć w opcjach i mamy dwa możliwe rekordy do pobicia.
W Paradise Lost był chyba jakiś Trigger zapisujący na Quick Save, ale chyba na zwykłym STP nie podziała.Rycho3D pisze:Przydał by się autozapis po każdej fali, ale nie wiem jak tego dokonać.