Jaro111 pisze:serwer się restartuje po kilku minutach tzn. wszystko na mapie się zawiesza (jedynie ja mogę tylko mapę zwiedzać, ale nie mogę niczego podnosić
...otwierać, "gasić się" itp. Gra klienta traci połączenie z serwerem i mamy coś, co już nie jest z graczem interaktywne. Wpisanie polecenia "reconnect" jest najlepsze w tym wypadku, bo łączy ponownie z serwerem. Serwerem, który restartuje się na mapie Boneyard, bo taką jako startową ustawiłem. A czemu serwer się restartuje - to jeszcze nie wiem.
Jest też inna rzecz. Po wyjściu z gry w panelu webadmin (przez przeglądarkę internetową) widzę na serwerze boty. Kiedy normalnie, po wyjściu żywych graczy, boty też znikają i znika jakakolwiek rozgrywka. Po wejściu do takiej gry widzę zawieszone boty, zaraz też gra się kończy, jest Voting Menu i wczytuje następną mapę, poprawnie, bez restartu serwera, inną niż Boneyard. Pracuję teraz nad tym, by to wyeliminować.
Jaro111 pisze:Jeszcze jedno: na serwerze jest też MadMods Tiquill? Jakoś tego moda nie dostrzegłem

Bo, jak pisałem, na 1409X mutatory MadMods nie działają poprawnie i nie można użyć go w grze. To i go nie spostrzegłeś. Ale będzie, bardzo dobrze będzie.