Znaleziono 9 wyników

autor: tarexx2
14 kwie 2012, 11:54
Forum: POSTAL PLUS
Temat: W Jedynce gramy ojcem Kolesia?
Odpowiedzi: 140
Odsłony: 52524

Raczej gramy jego ojcem. Kokleś z dwójki mógł by mieć więcej niż 17 lat. A na końcu jedynki strzela Koleś 1 do dzieci. Może dlatego Koleś 2 dlatego go znienawidził. Mógł sobie strzelić kulką w łeb w wariatkowie. A matka nic nie mówiła kolesiowi. Myślę że rozwiązanie jest w kolsesiu 3 ! możę koleś 3 ...
12 kwie 2012, 18:30
Forum: Inne Gry
Temat: fable-rozmowy
Odpowiedzi: 12
Odsłony: 4293

Fable: The Lost Chapter strasznie mi się podoba, ta część jest najbardziej oderwana od realnej historii świata. Kolejne części to małpowanie epoki napoleońskiej, czyli czasów które mi się strasznie nie podobają. Poza tym nie po to gram żeby oglądać to samo co w szkole czy tv, oczekuję nierealnych r...
10 kwie 2012, 19:50

UP: wiem ale według mnie najfajniejsza jest 1. No ale dwa ostatnie tytuły jeszcze się nie pojawiły a może the journey na kinecta będzie fajne.. A jakie wy chcielibyście fable. Bo ja już mówiłem. Co działo się pomiędzy 1 a 2 czyli spalenie gildii bohaterów, wybranie króla albionu a fajnie by było gdy...
10 kwie 2012, 19:39

up: Zobacz najpierw inne tytuły fable bo heroes cię odrzuci i już nie zagrasz
10 kwie 2012, 19:24

Macie tu poprawiłem jeżeli chcecie więcej informacji to piszcie bo tu starałem się nie spoilerować Fable zaginione opowieści-bochater trafia do gildi bochaterów. Aby się zemścić na Jacku za zabicie jego rodziny, Taki opis fabuły niezbyt przyciąga no ale cóż, Nie chcę spoilerować Fable 2-Gildia bocha...
10 kwie 2012, 17:52

fable-rozmowy

Zacznijmy od tego jakie są fable : Fable zaginione opowieści-bohater trafia do gildi bochaterów. Aby się zemścić na Jacku za zabicie jego rodziny, Taki opis fabuły niezbyt przyciąga no ale cóż, Nie chcę spoilerować Fable 2-Gildia bochaterów zostaje spalona, Jeśteśmy jednym z ostatnich bochaterów mał...
28 mar 2012, 22:16
Forum: Hyde Park
Temat: Atak Trollów na YT
Odpowiedzi: 13
Odsłony: 5537

macie racje w necie pełno jest parodi np: CTSG
20 mar 2012, 23:12
Forum: Hyde Park
Temat: Byli sobie trzej cenzor-bracia - SOPA, PIPA i ACTA
Odpowiedzi: 44