Trzeba będzie zrobić downgrade i odkurzyć stary tytuł

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
2.2.1 Le2MWM. Podobno najbardziej kompatybilna i stabilna, ogólnie polecana raczej przez wszystkich. 2.3.1 nie testowałem, różne opinie słyszałem o tej wersji.Silver Dragon pisze:Która wersja?
Na 2.3.1 się koszmarnie zawiodłem. Nawet nie przetestowałem wszystkiego do końca
Akurat SLRR to bardzo modowalna gra, niemalże taki samochodowy Postal (z tą różnicą, że oparty na JavieTiquill pisze:Yossarian, fury są śliczne, ale czy równie śliczne są trasy? Rozległe?
W większości przypadków można sobie wybrać albo gołą ramę, albo gotowy samochód z silnikiem i całą resztą. To akurat zależy, czy modder przyłożył się do swojej roboty.Tiquill pisze:Jest jakiś tryb/mod gdzie nie męczysz się z tuningowaniem (to mnie absolutnie nie jara) tylko bierzesz furę i jedziesz.
Pewnie, zarówno samochody jak i trasy do ściągnięcia się znajdą. Należy pamiętać, że pierwotnie był to protoplasta (a nie podróba, jak niektórzy uważają) wszelkich Undergroundów, czyli wyścigi stuningowanych aut po mieście.Tiquill pisze:Dla maniaka terenu znajdzie się coś ciekawego w tej gdzie dla maniaków aut?
Aż mam ochotę polecieć klasykiem: "zanim zadasz pytanie, użyj opcji SZUKAJ"Tiquill pisze:No to linka, gdzie mógłbym zacząć, jeśli chodzi o trasy, poproszę. Jak i ogólnie parę adresów, gdzie zacząć. Bo jak na razie nie rozpieszczasz takimi informacjami.
Srutututu! Jak coś prezentujesz, to zacznij temat w sposób wyczerpujący. Opis, linki. TAKIE są u nas zasady. A nie, opis dał Mike, linki teraz sam od ciebie wyciągam. Się sam przyłóż, a nie mnie tu szukajką oczy mydlisz.Yossarian pisze:"zanim zadasz pytanie, użyj opcji SZUKAJ"