Steam Spolszczenie

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Weronika.
Badass Multikiller

22 lip 2013, 23:18

Witam. Mam pewne pytanko. Niedawno zakupiłam sobie Postal 2 Complete w ramach letniej wyprzedaży na steam. Wszystko byłoby pięknie, gdyby gra nie była po angielsku. Z przyzwyczajenia sprzed lat wolałabym ją mieć jednak po polsku. I tu rodzi się pytanie. Na forum znalazłam to spolszczenie. Czy ma ono racje bytu w tym wypadku? I jeśli tak to jak powinnam je zainstalować? Jeśli jednak ono nie jest odpowiednie to czy ktoś może ma pod ręką odpowiednie?
Byłabym wdzięczna za wszelkie wskazówki :)

Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.

23 lip 2013, 10:08

Witam, spolszczenie powinno działać normalnie, choć nie orientuję się, jak Steam ma się do modyfikacji plików gry. Instalacja jest prosta. Spolszczenie posiada instalator.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 12:06 przez The Iceman, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Weronika.
Badass Multikiller

23 lip 2013, 18:56

No właśnie kurcze to tak sprawnie nie działa. Pobrałam plik, skorzystałam z instalatora, zainstalowałam tam gdzie sam wymyślił. Niestety, wciąż po angielsku. Spróbowałam coś pokombinować i zainstalowałam w
steamapps/common/postal2complete/sounds
nadal nic. Dogrzebałam się do tego folderu, okazało się, że tam powstał kolejny folder
POSTAL 2 SPOLSZCZENIE
skopiowałam pliki z niego do głównego sounds, podmieniłam, niewiele to znów dało. Już brak mi pomysłów *>*

Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.

23 lip 2013, 19:44

Czy masz tam folder Steam\SteamApps\common\POSTAL2Complete\ShareThePain\Sounds ?

Powinien tam się znajdować. I tam wklej te pliki.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 19:47 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Weronika.
Badass Multikiller

23 lip 2013, 21:55

yay. po wrzuceniu plików we wskazany przez ciebie folder oraz w
postal2complete/sounds
wreszcie udało mi się usłyszeć polski głos kolesia. dziękuje za wsparcie ^.^

Zablokowany