(hehe, sam robiłem|nie ma celownika bo wycinac mi sie nie chcialo)
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To dopiero nazywa się moc podpisuFrednes pisze:Naprawde mój zaganiacz aż tak śmierdzi? Nie no, pytam serio.
Szkoda tylko, że już kiedyś widziałem screena z takim podpisem.Radzik136 pisze:To dopiero nazywa się moc podpisuNa prawdę fajne i oryginalne screeny
To efekt brania pigułekFrednes pisze:Czemu zgodziłem sie na te badania genetyczne?
To dopiero jajcaRycho3D pisze:P2Nudist
To zmienia postać rzeczy.., ale skoro już coś powiedziałem, to wiadomo nie będę tego zmieniałMr Minio pisze:Szkoda tylko, że już kiedyś widziałem screena z takim podpisem.
Pomysłów na screeny mam bardzo dużo, tylko czasu brakujeRycho3D pisze:Dawno nic nie było. Nikt już nie gra w P2?
Siła podpisu. Ale nie pamiętam, by był taki. To nic, pasuje idealnie.Frednes pisze:Naprawde mój zaganiacz aż tak śmierdzi? Nie no, pytam serio.
Znakomite! Właśnie siła podpisu. Stara dobra szkoła!Piroziom pisze:No Gieniu rozumiesz o co mi chodzi?
Perspektywa chora, ale podpis wieńczy dzieło perfekcyjnie!Rycho3D pisze:skręć do lasu
Świetny pomysł. A gdybyś dał na ścianie plakat-skrin z Postala, byłoby jeszcze lepiej.Frednes pisze:Ale ta gra wciąga!
Weź urlop.Silver Dragon pisze:Pomysłów na screeny mam bardzo dużo, tylko czasu brakuje
Gdyby to było takie proste...Weź urlop.
Oops, chyba nie o to chodziło.