Znaleziono 21 wyników
Wyszukiwanie zaawansowane
- autor: Shotgun
- 19 gru 2007, 21:25
- Forum: Problemy z każdą częścią Postal 2
- Temat: [AWP] błąd z broniami
- Odpowiedzi: 11
- Odsłony: 3789
Wiadomo hehe
[ Dodano: 2007-12-20, 16:15 ]
Mam jeszcze jedno pytanie wszystkie grube czarne baby nie maja cial poprostu ich głowy wisza w powietrzu wiecie moze oco chodzi????
- 19 gru 2007, 21:12
screena nie moge pokazac bo mam poblemy techniczne :P Maksymalna widocznos mgly Nieogranicoznywidok Szcegolowsctextur swiata szczegolowosc textur postaci szczegolowosc oswietlenia Gestosc efektow ognia efekt gestego dymu efekt bryzkajacej krwi trwanie obrażeń zezwól na obrazy szczegolowosc obiektow ...
- 19 gru 2007, 19:13
Witam wszystkich, mam taki problem od jakiegoś czasu miałem problem z bronmi w AWP m in SMEg lub ine karabiny...wiec strzelam sobie i nagle wysakuje mi błąd General protection fault! History: FCollisionHash::ActorLineCheck <- CheckWithActors <- ULevel::MultiLineCheck <- ULevel::SingleLineCheck <- UM...
- 04 gru 2007, 18:31
- Forum: A Very Postal Christmas
- Temat: W poszukiwaniu nowych wrogów i ofiar
- Odpowiedzi: 40
- Odsłony: 27923
Ja znalazłem jakąś kobitke w samej spudniczce która sie przebierała(prawdopodobnie) no i najlepsze na terenach lasu jakąś sekte która łazi koło krzyża troche dalej latający spodek UFO...ciekawe po co ono jest????

- 04 gru 2007, 18:21
- Forum: A Very Postal Christmas
- Temat: Wczesne wersje AVPC już do pobrania
- Odpowiedzi: 81
- Odsłony: 35089
Ja też odwiedziłem sporą część zimowego paradise i stwierdzam że mod jest świetny,a co do mapy....nie musi byc pokazane gdzie jestes,ale zeby byla ona dokladniejsza....narazie kupilem mleko i znalazlem bank...
- 30 lis 2007, 16:01
- Forum: AW, AW7/AWP
- Temat: AW7withEDweapons by Ig50
- Odpowiedzi: 62
- Odsłony: 20417
Cześć wszystkim, ja mam pewnien problem taki maly lae wkurza po jkaims czasiezainstlaowalem mod ED weapons in AWP gra chasa wszystko,lecz grube murzynskie kobiety zamist ciala maja sama lowe ktora wisi w powietrzu a on ja jest niewidzialna...jak ja przypdkiem zabije to wylacza mi sie gra