Robbie Williams
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Wiesz Kmieciu? Porównując dwa ostatnie zdjęcia, gdyby RW obciął sobie włosy tak jak ty, bylibyście jak bracia 

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Toż to miód dla Kmiecia...Silver Dragon pisze:Wiesz Kmieciu? Porównując dwa ostatnie zdjęcia, gdyby RW obciął sobie włosy tak jak ty, bylibyście jak bracia

A o papudze będzie?Robsessed pisze:A o swojej przypadłości opowiem może kiedy indziej.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Nie chciałbym się nie potrzebnie wtrącać ,ale muszę. Na Forum nie ma żadnego KmieciaTiquill pisze:Kmieciu, ty palisz??

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Ale jest w pamięci naszej nieodżałowany!ciuciu pisze:Nie chciałbym się nie potrzebnie wtrącać ,ale muszę. Na Forum nie ma żadnego KmieciaTiquill pisze:Kmieciu, ty palisz??

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Dajcie mi spokój! 

A papudze kiedy indziej...

Silver Dragon, to miód dla mnie...Silver Dragon pisze:Wiesz Kmieciu? Porównując dwa ostatnie zdjęcia, gdyby RW obciął sobie włosy tak jak ty, bylibyście jak bracia

Dokładnie.ciuciu pisze:Nie chciałbym się nie potrzebnie wtrącać ,ale muszę. Na Forum nie ma żadnego Kmiecia

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Coś się kurna nie mogę przyzwyczaić do tego nowego nickaRobsessed pisze:Dokładnie.ciuciu pisze:Nie chciałbym się nie potrzebnie wtrącać ,ale muszę. Na Forum nie ma żadnego Kmiecia
Ostatnio zmieniony 06 maja 2008, 17:30 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Dziękuję, Rob(bie). To już 4 lata słuchania Twojej muzyki, bycia Twoim fanem. Szczególne podziękowania dla Supreme oraz Angels, te piosenki są dla mnie zawsze ważne, towarzyszą mi w życiu. Nie wiem, jaka będzie Twoja nowa płyta, boję się o swoiste powtórzenie tych błędów, co w Rudeboxie. Ale w moim sercu na zawsze zostaniesz człowiekiem, dzięki któremu zrozumiałem, jak dobrze żyć, któremu zawdzięczam swój zapał do nauki języka angielskiego. Z Twoimi nagraniami łatwiej mi się zmagać z przeciwnościami, łatwiej jest mi wierzyć w marzenia. Thank you, sir. I hope one day I will meet you.

Koleżanka za namową narysowała. ;D

Prawdę mówiąc, RW ma takie usta; zwężone, cienkie. Coś jak ja, gdy jestem wkurzony. xd Całkiem nieźle zaznaczyła jego rysy twarzy, już zamówiłem u niej kolejne.

Płacisz jej coś za to, czy za darmo to robi? Za darmo to się trochę nie opłaca, chyba, że handel wymienny
PS: Ładna, ładna ta praca

PS: Ładna, ładna ta praca

Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 15:08 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 2 razy.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Ona twierdzi, że nie umie rysować. To ją poprosiłem o obrazek z RW. Narysowała, moim zdaniem, bardzo fajnie. Wiecie, dziewczyny w tym wieku są strasznie... zakompleksione? Każda jest gruba, nie ma talentu i czuje się niedoceniana... Co najmniej połową tych dziewic chętnie bym się zaopiekował.Mr Minio pisze:Płacisz jej coś za to, czy za darmo to robi? Za darmo to się trochę nie opłaca, chyba, że handel wymienny![]()

Robsessed, gdyby mieszkała w anglii mogłaby tak zarabiać, serio. W MetroCentre jest sklep, The Elizabethan, gdzie mają różne rzeczy (ozdobne, dekoracje głównie, czasem ozdobne naczynia, takie tam), w tym właśnie takie ręcznie rysowane portrety sławnych ludzi, i to na papierze A4.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Chodzi ci o wspomaganie dobroczynne, czy pieniężne?Robsessed pisze: Co najmniej połową tych dziewic chętnie bym się zaopiekował.![]()

A może: Trzeba je dowartościowywać w kroku.Robsessed pisze:Trzeba je dowartościowywać na każdym kroku.

"Are the hills going to march off?