[MOD] REALY WEAPONS SKINS

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

04 paź 2007, 15:06

Troszke mi sie nie podoba że ukradłeś stary podpis panu wolve z RS


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

04 paź 2007, 16:04

spoko zmienie go


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

04 paź 2007, 16:19

Co do kanistra, to proponuję dodać jakieś wyraźniejsze napisy, tak by wyglądał na "firmowy" produkt i wierzch jakoś lepiej wyeksponować od reszty.

Mnie udało się wyciągnąć tą .DDS i daję radę otwierać w XnView - zapisałem też do .BMP. Oba zapodaję jako załącznik.
Załączniki
grenade3_timb.zip
(52.46 KiB) Pobrany 136 razy


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

04 paź 2007, 20:52

zapowiada sie kolejny dobry mod ;) hmmmm czy polska ma szanse zablysnac w modyfikowaniu gier??


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

04 paź 2007, 20:58

Rozpracowałem oco w tym chodzoiło.
PLik Granade wyjołem na pulpit i tak sobie patrze a tam Ciężar: 0kb!!
Włączyłem postEda PPM otworzyłem zakładke granata i nacisnolem: Remove from level i Detail Hack skopiowalem ponownie i ciezar byl normalny.
Tak jkoś robię te bronie i słabo mi wychodzi. moze ktos ma gdzies jakas teksturke broni np:M4 to moglby mi pozycyc wtedy w modzie napisalbym ze z udzialem np Kmiecia ktory pomogl mi znalesc fajne textury itp.

[ Dodano: 2007-10-04, 22:19 ]
Desert Eagle(myśle jeszcze zeby zmienic to na kolor czarny zeby byla bardziej odruznywalna:
https://img235.imageshack.us/my.php?imag ... 368qh8.jpg
https://img124.imageshack.us/my.php?imag ... 932lr5.jpg
musze zrobic drobne poprawki bo gdzieniegdzie jest bialy kolor
M4:
https://img529.imageshack.us/my.php?imag ... 225yx7.jpg
https://img131.imageshack.us/my.php?imag ... 118kw8.jpg
Zapałki firmy NVIDIA :D:
https://img70.imageshack.us/my.php?image ... 603ol8.jpg
No i krowi łeb oczywiście:
https://img130.imageshack.us/my.php?imag ... 157fi5.jpg
Musze zrobic porzadek najbardziej z Desert Eagle i M4 ale narazie patrzcie i cieszcie oczy lub się załzawiajcie :>

[ Dodano: 2007-10-14, 18:25 ]
MOD GOTOWY:D!!!
Jest to jakby to nazwac wersja 1.00 może tak. Bede go caly czas ulepszal w razie problemow. Radze plik weapons skins i stuff skins gdzies sobie skopiowac na wypadek gdyby bronie sie nie podobaly. Wiecej w pliku Readme w załączniku. Mam nadzieje ze sie spodoba!
I jeszcze jeden taki problem:( W Hudzie niepozmienialem textur ( problemy techniczne) ale gdy bede robił Moda Do AWP bo ten jest do STP to zproboje wszystko zmienic na lepsze. Mam nadzieje ze sie wam spodoba poniewaz to jest moj pierwszy mod moze jakas taryfa ulgowa:)

[ Dodano: 2007-10-14, 21:23 ]
No załącznik w poprzednim poście.

[ Dodano: 2007-10-14, 22:32 ]
Haha! Mod w urodziny postalsite! Fajnie się czuje to bedzie taki prezent ;)
Załączniki
REALY WEAPONS SKINS.rar
REALY WEAPONS SKINS
(5.2 MiB) Pobrany 158 razy


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

15 paź 2007, 19:05

Skiny broni mi przypominaja troche gre GTA 3 .... hehe


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

15 paź 2007, 20:21

Na karnistrze pisze rozpłka a nie rozpałka


Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

15 paź 2007, 20:45

uhhh sorka za błędy


Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

16 paź 2007, 06:12

ciuciu pisze:Zapałki firmy NVIDIA :D:
To ma być realy weapons skins a nie crazy weapons skins, Nvidia robi karty graficzne nie zapałki i jeszcze gratki ciuciu


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

16 paź 2007, 09:00

Alixo pisze:Na karnistrze pisze rozpłka a nie rozpałka
lepiej :) tam pisze "roSpłka"


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

16 paź 2007, 14:47

Ma57 napisał/ a:
To ma być realy weapons skins a nie crazy weapons skins, Nvidia robi karty graficzne nie zapałki i jeszcze gratki ciuciu

Taaa jednak pokazywałem screnny i mówiłem że niesą real a co do roSpłka to tam pisze Rospłka...:\ błąd był ale napewno niema roSpłka.
To mój pierwszy mod i ostatni...


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

16 paź 2007, 14:52

ciuciu pisze:a co do roSpłka to tam pisze Rospłka...:\ błąd był ale napewno niema roSpłka.
ale on chcail zaznaczyc ze to s jest bledne bo powinno byc ,,rozpałka"



nastepnym razjem jak bedziesz robic moda to pracuj z wordem ok??
Ostatnio zmieniony 16 paź 2007, 14:53 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

16 paź 2007, 14:55

Nie poddawaj się od razu. Wydaj poprawkę naprawiającą błędy. Nie od razu Rzym zbudowano. Popełniał błędy i naprawiaj je, a wszystko będzie pięknie. :spoko:


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

16 paź 2007, 14:56

ciuciu pisze:To mój pierwszy mod i ostatni...
ciuciu, nie wolno się poddawać. Twoje następne mody będą coraz lepsze, aż w końcu stworzysz takie ulepszenie, że wszyscy będą Ci zazdrościć!


Obrazek
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

16 paź 2007, 15:10

Mixer pisze:ciuciu napisał/a:
a co do roSpłka to tam pisze Rospłka...:\ błąd był ale napewno niema roSpłka.

ale on chcail zaznaczyc ze to s jest bledne bo powinno byc ,,rozpałka"
Dokładnie o to mi chodziło
Kmieciu pisze:ciuciu napisał/a:
To mój pierwszy mod i ostatni...

ciuciu, nie wolno się poddawać. Twoje następne mody będą coraz lepsze, aż w końcu stworzysz takie ulepszenie, że wszyscy będą Ci zazdrościć!
Właśnie trening czyni mistrza .... myśliż ze moje mody 2 lata temu jak wyglądały ? hehe mega beznadziejnie


ODPOWIEDZ