!PROMOCJE!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Nawet kupić nie mogę, tak wolny mam internet, ledwo zalogowałem się na Steama, szkoda moich nerwów.Yossarian pisze:Przecież można kupić i pobrać wtedy, gdy będzie się miało ochotę.
I tak pewnie normalnie nie jest droższa niż 10 euro, nie będę już bóldupił i robił z siebie cebulaka.

I regret nothing
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Dzienis, wyślij mi na PW haseło i login do GOG/Steam to ci kupie jak w Niemczech masz blokadę 

I'm fucking insane in the brain. 

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Mam jeszcze pytanie, może głupie, może mądre, nie wiem.
Mianowicie czy jakbym pobrał ten Saints Row to mógłbym w niego grać offline tak jak w Paradise Lost? Czy jednak połączenie z żyda... z internetem jest niezbędne?
Mianowicie czy jakbym pobrał ten Saints Row to mógłbym w niego grać offline tak jak w Paradise Lost? Czy jednak połączenie z żyda... z internetem jest niezbędne?

I regret nothing
Można spokojnie grać w offline. Tak samo jak z P2Dzienis pisze:Mam jeszcze pytanie, może głupie, może mądre, nie wiem.

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Mi działaseebeek17 pisze:Task zrobiłem ale "kod został już zrealizowany"ShaQ pisze:Wieśmin 1 na GOG za darmo

Nie wiem, czy o tym pisać tutaj, ale jak już jestem to:
Kupić jak najszybciej Alan Wake, ponieważ za jakiś czas, czyli 15 maj, gra zostanie wycofana ze sprzedaży ze względu na kończącą się licencję na utwory muzyczne. Nie tyczy się dodatku American Nightmare. Ten można swobodnie zakupić.
Dlatego od jutra będzie 90% zniżki na Steam.
PS. Aha. Ci co już mają AW na Steam, to nie będą się musieli martwić, że gra zniknie z ich biblioteki
Kupić jak najszybciej Alan Wake, ponieważ za jakiś czas, czyli 15 maj, gra zostanie wycofana ze sprzedaży ze względu na kończącą się licencję na utwory muzyczne. Nie tyczy się dodatku American Nightmare. Ten można swobodnie zakupić.
Dlatego od jutra będzie 90% zniżki na Steam.
PS. Aha. Ci co już mają AW na Steam, to nie będą się musieli martwić, że gra zniknie z ich biblioteki

Ostatnio zmieniony 13 maja 2017, 18:11 przez ShaQ, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
ahaa...