[ED] Problem z mapą Subway Station

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Slaytanic
Miłośnik broni
Posty: 149
Rejestracja: 09 maja 2007, 20:21

29 cze 2007, 11:47

Nie, nie chodzi tutaj o wysypywanie się gry w kiblu, ani nawet w jednym konkretnym miejscu. Mam crashe w różnych losowych miejscach na tej mapie. Czasami zaraz po wczytaniu, czasami przy save'owaniu, etc. Instalowałem Subway Station FIX-a, patcha 6.2, nawet przywróciłem z powrotem 32 bitowe tekstury w postal2.ini, ale to nie pomaga. Aha, i za każdym razem wczytuję sejwa z wcześniejszych map.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2007, 12:40 przez Slaytanic, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

29 cze 2007, 20:46

A próbowałeś zagrać z cudzych sejwów? Bo być może błąd "wrósł" w twoje sejwy i objawia się, gdy wchodzisz na tą mapę...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Slaytanic
Miłośnik broni
Posty: 149
Rejestracja: 09 maja 2007, 20:21

29 cze 2007, 21:54

Tak, grałem już na cudzych sejwach, żadnego efektu.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

29 cze 2007, 22:09

Może mapa wykrzacza się, bo coś jej nie pasi w kofigu ED - jakaś opcja wydajności źle na nią wpływa. Dziwaczne to, ale i mapa jest pełna dziwactw. Spróbuj zresetować konfig ED, czyli pliki *.INI (po ich zarchiwzowaniu użyj MakeNewGameINI.bat i MakeNewUserINI.bat). A może zacznij grę od nowa?
Jeśli to nie pomoże, podeślij mi na PMa treść całego EternalDamnation.log po takim crashu, może coś wyniucham...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Slaytanic
Miłośnik broni
Posty: 149
Rejestracja: 09 maja 2007, 20:21

03 lip 2007, 14:19

Wielkie dzięki, pomogło. Nawet nie wiesz, jak jestem Ci wdzięczny.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

03 lip 2007, 14:29

No, nie wiem, ale cieszę się. :)

Pliki *.bat w katalogach System modów ED i AWP są bardzo pomocne, zwykły P2 ich nie ma, a warto by miał. Oprócz powyższych dwóch, innymi łatwo możemy wywołać okno systemowego Wiersza poleceń czy szybko postawić serwer. Polecam przyjrzenie się im, otworzywszy je w Notatniku.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
ODPOWIEDZ