[ED] Problem z grą

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

13 cze 2007, 19:54

Witam otoz mam problem z Ed kiedy chce wlaczyc gre wyskakuje mi takie cus Failed to enter Entry: Can't find file for package 'MPfx'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

kto mi pomoze????

czy jest na to jakis patch????


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

13 cze 2007, 19:56

Zainstaluj ED w folderze STP.


Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

13 cze 2007, 20:08

hmmm ale ja mam postala z play'a czy tez moze byc a tak wogole to zainstalowalem w tym folderze i nic pomocy


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

13 cze 2007, 20:10

Pisz trochę sensowniej :/

Masz Postal2 czy Postal2 STP?


Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

13 cze 2007, 20:15

Mam postal 2 PL z play'a


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

13 cze 2007, 20:17

ED wymaga Postal2 STP. czyli sobie nie pograsz. Gdybyś poszukał na forum, nie musiałbyś zadawać takich pytań.


Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

13 cze 2007, 20:20

--------


Nie ma takich próśb na forum! Uważaj, co piszesz i czytaj Regulamin. Następnym razem warn.
Tiquill
Ostatnio zmieniony 13 cze 2007, 20:26 przez matix1996, łącznie zmieniany 2 razy.


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

17 cze 2007, 05:27

Ale przecież w Playu był Postal 2 STP (!!!) i AW, więc nie wiem, w czym problem


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

17 cze 2007, 12:31

zle mowisz moj kumpel kupil playa ze zwyklym postalem


Awatar użytkownika
wojdyl
Początkujący morderca
Posty: 63
Rejestracja: 20 maja 2007, 12:05
Lokalizacja: Kostrzyn

17 cze 2007, 13:13

Bo w jednym Playu był normalny postal a kilka miesięcy póżniej dali STP


Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

17 cze 2007, 15:47

ej powracam do problemu zauwazylem ze ja mam postala STP dlaczego nie dziala mi ED??????

i wyskakuje mi


Failed to enter Entry: Can't find file for package 'MPfx'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine


dlaczego
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 15:49 przez matix1996, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

17 cze 2007, 22:33

MPfx.utx - to jedyny plik z taką nazwą. To mały pliczek tekstur, ma go StP i AW. Sprawdź, czy mają go obie gry.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

18 cze 2007, 14:16

dziala mi ED ale jak daje pierwsza opcje i tam jest start klikam w start i gosciu znajduje sie w jakiejsc skrzyni obraca sie chwilke i mnie do menu wyrzuca co jest???

Ps nie mam dzwieku w ED

DA mi ktos save?
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, 14:19 przez matix1996, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 cze 2007, 15:14

Objaw typowy, gdy nie masz mapy lub gdy mapa wymaga plików, których nie masz. Na pewno zainstalowałeś ED poprawnie?


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

20 cze 2007, 15:19

uporalem sie z problemem wystarczylo zainstalowac Ed w folderze z AW i tyle :P


Obrazek
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ