[ED] Problem w stacji metra.

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

13 cze 2007, 17:12

Przed windza. Z parkingu musisz znależć na boku przejście do takiego jakby holu, i tam jak wejdziesz po schodach, to masz tą windę


Awatar użytkownika
Linka
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 559
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:53
Lokalizacja: Lublin

13 cze 2007, 17:55

ok thx :) spróbuje znaleźć ;)


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

13 cze 2007, 18:00

Jest tylko jedna, szeroka i szara winda


Awatar użytkownika
Linka
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 559
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:53
Lokalizacja: Lublin

13 cze 2007, 19:32

udało się ;)


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

13 cze 2007, 19:34

Pisałaś na SB. Iquid, zamknij temat


Zablokowany