Prezerwatywy w Niemczech od lat 12!!!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Stosunek płciowy poniżej 15 lat jest karany prawnie.Więc jest to pomysł du d.....y niemcom widocznie się w du....e poprzewracało.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
Chyba Niemcom raczej chodzi o edukację seksualną.Bo jak widzisz w Niemczech jest chyba nauka seksualna od lat 12 więc po to ustanowili prawo o korzystanie z prezerwatyw od lat 12.korter pisze:Stosunek płciowy poniżej 15 lat jest karany prawnie.Więc jest to pomysł du d.....y niemcom widocznie się w du....e poprzewracało.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
No to wszystko jasne...a w tej bajce były smoki?pajdus pisze:Mam kolegę w Niemczech i mi o tym wszystko opowiadał i nawet się pytał, czy są prezerwatywy od lat 12.
pajdus noi co z edukacji seksualnej jak po godzinach i tak robią co chcą.i tak nikt nikogo nie zmusi do kupowanie gumek.W polsce ten pomysł z gumakmi od 12 lat nie przejdzie.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Gumki w rozmiarze XXS? To jest chore. Ktoś nie ma chyba co z pieniędzmi zrobić... 

Ta, już widzę, jak dwunastoletnie dzieci odrabiają zadanie domowepajdus pisze:Chyba Niemcom raczej chodzi o edukację seksualną

Kler na pewno będzie przeciwkokorter pisze:W polsce ten pomysł z gumakmi od 12 lat nie przejdzie.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2010, 19:37 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

zalezy od rodziców..w tym wieku chyba należało by zacząć tłumaczyć dziecku to, że się z kaputy nie wzięło ani bocian nie przyniósł...pajdus pisze:Mam kolegę w Niemczech i mi o tym wszystko opowiadał i nawet się pytał, czy są prezerwatywy od lat 12.little_psycho pisze:@Penis e ptfu Pajdus
Możemy wiedzieć z jakiego źródła masz te info tak wgl?
Z resztą gdyby rodzice jakiegoś dziecka 12 letniego zobaczyli,że ich dziecko używa prezerwatyw to by chyba się (moim zdaniem) zabili na śmierć
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Jasiu do pani:
-Ma pani pożyczyć gumkę?
_Tak.Mówi pani dająć Jasiowi gumke do mazania.
-Nie ja chciałem gumkę na siusiaka !!!!!.
_Ty mały zboczeńcu,jutro masz przyjść z ojcem.
Nadeszło jutro.Jasiu z ojcem siedzą u dyrektora.
_Wie pan że syn chciał prezerwatywę od nauczycielki ?!
-No i co z tego ?Widocznie ją lubi.
(Kawał wymyśliłem sam)
-Ma pani pożyczyć gumkę?
(Kawał wymyśliłem sam)
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 11:56 przez korter, łącznie zmieniany 1 raz.
Zabawne

korter pisze:Jasiu do pani:
-Ma pani pożyczyć gumkę?

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
+1Alixo pisze:Obrazekkorter pisze:Jasiu do pani:
-Ma pani pożyczyć gumkę?
Temat mozna zamknac, bo nawet nie wiemy czy to prawdziwa informacja.
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Niech będą. Przynajmniej będzie mniej niechcianych ciąż, i "może" trochę mniej ludzi zarażonych jakimiś świństwami. Poza tym, jeżeli jakieś dziecko by chciało gumkę, to i tak by kupiło w tych automatach w centrum w kiblach. Automat się nie pyta o wiek, ogólnie jest przyjazny 

[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]