Takie mapy to ja lubię

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
A pożyczaj, pożyczaj. Twój mappack jest modem do gry, a nie nową grą, więc Cię nie zamknąseebeek17 pisze:Chętnie bym "pożyczył" stamtąd też soundtrack (kawałki z tej serii są booskie! ), ale licencja na to chyba nie pozwoli.
Jakie zadania?seebeek17 pisze:Generalnie samo w sobie zabijanie przeciwników przez 1-2h w końcu zacznie się nudzić, więc będą też różne zadania "techniczne", które urozmaicą rozgrywkę.
Popieram, nikt cię o to nie pogryzieDev4ever pisze:Wygląda Super
A pożyczaj, pożyczaj, to jest mod do gry, a nie nowa gra, więc Cię nie zamknąseebeek17 pisze:Chętnie bym "pożyczył" stamtąd też soundtrack (kawałki z tej serii są booskie! ), ale licencja na to chyba nie pozwoli.
W teorii to wystarczy zmienić początek nazwy mapy na coop- a w praktyce być może przyda się jakaś zmiana mapy dla balansu. Mógłbym pomóc kiedyś w testach jeśli wszystko będzie działać.Tak btw. grzebał ktoś przy mapach do Nick's Coop? Jak tak, to ciężko przystosować mapę do tego coopa?
Nie wiedziałem jaka będzie reakcja po dodaniu czerwonych ścian, ale w takim razie się cieszę, że aż tak nie kłują w oczy.Dev4ever pisze:Wygląda Super
To jest taka miła dla naszego oka (i niemiła dla przeciwnika) zabawka, która będzie nam prawdopodobnie towarzyszyła na początku rozgrywki. A konkretniej mówiąc ma kilka dodatkowych animacji.Yossarian pisze:O co chodzi z nożem? Widzę, że można trzymać go na różne sposoby.
Zakręcenie wody, żeby przejść zalanym korytarzem, odszukanie C4 żeby zniszczyć blokadę do kolejnego etapu, tego typu.Dzienis pisze:Jakie zadania?
Czyli jest szansa, że wersja na coopa też będzie, fajnie wiedzieć.Pan Szatan pisze:W teorii to wystarczy zmienić początek nazwy mapy na coop- a w praktyce być może przyda się jakaś zmiana mapy dla balansu.
Mappack na coopie to jak na razie dosyć odległa przyszłość, o ile się na to zdecyduję. Jednak możesz pomóc w testach jak skończę pierwszą mapę jeśli chcesz.Pan Szatan pisze:Mógłbym pomóc kiedyś w testach jeśli wszystko będzie działać.
Nóż zachowuje się inaczej w zależności od sposobu trzymania?seebeek17 pisze:To jest taka miła dla naszego oka (i niemiła dla przeciwnika) zabawka, która będzie nam prawdopodobnie towarzyszyła na początku rozgrywki. A konkretniej mówiąc ma kilka dodatkowych animacji.
Na trailerze jest jedna animacja z tego.Yossarian pisze:Niestety nie wiem za bardzo, co to jest. Ale brzmi ciekawie
Na filmie czasem widać przycinki, chociaż może to być niekoniecznie wina optymalizacji mapy, a problem przy nagrywaniu samej rozgrywki. Myślę, że mój Procek (a raczej jego potężna moc IPC) da radę dźwignąć to wszystkoseebeek17 pisze:W kilku miejscach fps spadł, ale poza tym chyba jest w miarę git.