A właśnie, nie wiesz czy tego nie naprawili jakoś w Complete, bo nie wiem czy jest sens przechodzić potem AW na tym poziomie?Bartosz pisze:AW jest niemożliwe do przejścia na poziomie "Wszyscy mnie nienawidzą" ponieważ w domu Vince'a zanim się skończy cut-scenka, koleś zaliczy zgona i nie da się ukończyć gry
Kotniki ważna rzecz, wiem o tym. Ale żeby móc ich szukać na spokojnie, trzeba najpierw oczyścić mapę z wrogów.Radzik136 pisze:Tak na prawdę po za kolekcjonowaniem i używaniem kotników, w chwili obecnej nic lepszego nie przychodzi do głowy. Kurcze nie pamiętam już kiedy przechodziłem Postala na jakimś trudniejszym poziomie trudności, no wstyd normalnie Ale serio kotniki mogą być przydatne i to nie tylko w walce z Bossem, dlatego choć to upierdliwe polecam je kolekcjonować

Co w sumie z przyjemnością robię.

To dobrze, bo właśnie zastanawiałem się jak oni rozwiążą ten problem. W zwykłym Postalu na Wszyscy Mnie Nienawidzą wystarczyło przebrać się za glinę, tutaj pewnie to nie działa, choć...ShaQ pisze: We wtorek natomiast nie ma misji z petycją (Bo wiadomo. Całe miasto cię chcę wyeliminować, więc czemu mieliby ci tą cholerną petycję podpisać ).