Czy chcecie w P3 jakieś powroty do Postala 2? Do Paradise, nawiązania do misji, do postaci?
Ja nie chcę żadnych! Od powrotów do Postala 2 mam ikonę na pulpicie z napisem Postal 2. Sentymenty tylko rozmiękczą grę. To musi być nowy ogień. A jeśli powroty, to w formie dialogu z poprzednimi obiema częściami. To jakoś ujdzie. Choć znacznie bardziej wolę dialog z otaczającą nas rzeczywistością. A to seria Postal potrafi robić, twórcy jej potrafią. I Niech nadal patrzą na świat, a nie na poprzednie dokonania swoje.
Powroty i sentymenty
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Loc
- Wytrenowany morderca
Hmm. Powroty. Bardzo bym chciał np. móc udać się do Paradise (opanowanego przez zombiaki i pewnie otoczonego przez masę żołnierzy, mmm) i zrobić tam megarozwałkę. Co jak co, bardzo by było fajnie. Pojeździć maybachem po starych ruinach budynków z Paradise i poskakać po łbach zombiaków (a minibossem może być The Postal Dude senior, a raczej to, co z niego zostało po wieeeeelkim bum jakie zrobił Koleś junior).
Owszem, powrót nie byłby obowiązkowy i raczej bym wolał, aby wystąpił jako easter egg, albo chociaż poza wątkiem głównym. (piszę to tylko po to, abym nie dostał bana
)
Co jak co, ale ja uwielbiam wracać wspomnieniami do różnych starych miejsc. Co jak co, ale Paradise ma potencjał. Byłoby szkoda go zmarnować. Mogłoby być umarłe - ale dla mnie ważne, aby się pojawiło - nawet jakby to miał być tylko dół po wysadzeniu go w powietrze.
Owszem, powrót nie byłby obowiązkowy i raczej bym wolał, aby wystąpił jako easter egg, albo chociaż poza wątkiem głównym. (piszę to tylko po to, abym nie dostał bana

Co jak co, ale ja uwielbiam wracać wspomnieniami do różnych starych miejsc. Co jak co, ale Paradise ma potencjał. Byłoby szkoda go zmarnować. Mogłoby być umarłe - ale dla mnie ważne, aby się pojawiło - nawet jakby to miał być tylko dół po wysadzeniu go w powietrze.

Dokładnie, mógłby być jakis powrót do ruin Paradise w formie misji bonusowej. A tam skażone potwory i mieszkańcy z gimpem na czele! O tak!
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Powrót jako tako nie, ale jakieś nawiązanie z miłą chęcią. A to może jakiś ludzik, który uciekł z Paradise... Choć w sumie nie, to nie jest RPG. Niech Catharsis żyje własnym życiem, wolnym od Paradise.
Nie. Jest Champ i więcej mi nie potrzeba.
Dla mnie mogła by być "misja", czyli mapa Paradise i w którymś dniu musieli byśmy tam zajść aby coś załatwić... pozatym nie chcę żadnych powrotów...
Ewentualni mógłby wyjść kiedyś mod do P3, który by zamieniał wszystkie mapy z P3 i zadania na te z P2... ot tak, jeśli by P3 nie podszedł graczom od strony map i zadań.
Ewentualni mógłby wyjść kiedyś mod do P3, który by zamieniał wszystkie mapy z P3 i zadania na te z P2... ot tak, jeśli by P3 nie podszedł graczom od strony map i zadań.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2009, 12:12 przez kryhoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
powrót???
a niby do czego?? do krateru po wybuchu atomowym
ale chętnie zobaczył bym wzmiankę o Paradise w gazecie, coś w stylu "FBI nadal nie odkryło kto jest sprawcą zniszczenia Paradise w arizonie, podejrzewa się że był to zamach talibów"

ale chętnie zobaczył bym wzmiankę o Paradise w gazecie, coś w stylu "FBI nadal nie odkryło kto jest sprawcą zniszczenia Paradise w arizonie, podejrzewa się że był to zamach talibów"
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
To zależy od siły wybuchu. A poza tym teren jest górzysty, toteż jakieś budynki mogły się ostać.prawdziwy 666 pisze:powrót???
To o wzmiance w gazecie to całkiem dobry pomysł
Jeżeli jednak chodzi o konkretny powrót do zniszczonego Paradise, to pozostawiłbym to modderom. W oryginalnej grze nie bardzo mi się to podoba. Jeśli już to w formie małej misji pobocznej.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Atomówka została w budynku konkurencji RWS w Lower Paradise. Krater na pewno powinien być, ponieważ głowica eksplodowała będąc w styczności z ziemią, a nie 100 m nad nią tak jak to było w Hiroszimie (dla zwęszenia liczby ofiar w swoich domkach z papieru, drewna i sklejki).To zależy od siły wybuchu. A poza tym teren jest górzysty, toteż jakieś budynki mogły się ostać.
Największych zniszczeń spodziewał bym się właśnie tam. Poza tym nie wiemy 2 rzeczy:
1. Ilu kilotonowa była to głowica?
2. W oryginalnej wersji P2 AW nie znamy położenia Lower Paradise względem reszty miasta, więc nie wiemy na ile pobliskie góry mogły "amortyzować" siłę wybuchu. Trzeba by przeanalizować układ terenu z map AW.
Myślę jednak, że coś z Paradise zostało. Chciałbym nawet by ostatnia misja z głównym bosem i zmutowanymi promieniowaniem zombiakami rozgrywała się właśnie tam.
Heh... wyobrażacie sobie Kolesia w ciężkim kombinezonie ochronnym?
Ostatnio zmieniony 04 sie 2009, 22:19 przez Dr. Dundersztyc, łącznie zmieniany 1 raz.

A co to jest ten Koleń? Mieszanka Kolesia z koniem ?zielAK pisze: Heh... wyobrażacie sobie Kolenia w ciężkim kombinezonie ochronnym?

Nie no co jak co ale pomysły macie bardzo fajne. W wielu sequelach są nawiązanie do poprzedniej/ich części, więc czemu nie miałoby tak byc w przypadku Postal III?
"Are the hills going to march off?
- DJ Pudzianos
- Miłośnik broni
Zgadzam się z prawdziwym 666, też myślałem o tej wzmiance w gazecie. Można by także pokazać "falę uchodźców z napromieniowanych terenów", w postaci mieszkanców z tobołkami lub z przyczepami na ulicach Catharsis. Można by pokazać też w grze przykładowo Habiba z Lucky Ganesh, który rozwinął interes z miejscowym Żydem, zarazbaijąc krocie na handlu maskami gazowymi... Eh, ponosi mnie fantazja, ale tego typu smaczki podkreśliłyby przywiązanie do serii i spójność fabularną.
- RobertosSK1
- Miłośnik broni
Ja chciałbym, by była siedziba RWS w Postal 3. Żebym przeczytał w gazecie tekst typu "RWS przenosi się do Catharis". To by było fajne nawiązanie
Poza tym chciałbym wiedzieć co się stało z żonką kolesia, czy zdechła, czy żyje? A do Paradise wracać nie chce (ew. jedna mapka z Paradise jako Easter Egg)...

"Nadchodzi kolejny odcinek przygód psychola!"