Powiększenie Paradise mod
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jednak przemyślałem sprawę east mayberry i dodam jedną tą pierwszą mapę z kawałkiem miasta , która będzie pomiędzy mapa z mostem , a dolnym Paradise . Dodana także będzie 2 mapa fanowska z nowym osiedlem w budowie .Szukam także mapy w której jest prostu odcinek torów ,które będą prowadziły z bazy wojskowej ,do normalnego Paradise z podstawówki .
damdan/adana4
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ja bym dodał całe East Mayberry łącznie z cmentarzem i pastwiskiem wściekłych krów. Przejście na LP byłoby z cmentarza, albo z jednego z dwóch zawalonych przejść na mapie miasteczka w EM. Tak samo zostawiłbym tą misję z wyżynaniem krówek na pastwisku w EM. Przyjemnie byłoby pobawić się tam w dzień.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2010, 15:19 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- kotek312
- Niedorobiony bandzior
testowalem jak narazie mapy i wszystko dziala dobrze, no, mysle ze niedlugo caly mod ruszy, i wydaje mi sie ze adana fatwo nie odpuści i będzie chciał robic modyfikacje 

Twoja matka jest kozą w stadzie mojego ojca!
Kilka informacji dal was
Mod jest na ukończeniu , przejście do mapy z mostem , gdzie dalej będą sie ciągnęły mapy jest na mapie z pocztą . Szpitalu w tej wersji moda nie będzie , gdyż jest on zbyt liniowy . Mod będzie nadal urozmaicanych chodźmy o szpital po remoncie
.Mod nadal będzie wymagał tylko AWP z kilkoma dodatkowymi plikami z mapy easy may berry . Nie będzie ( przynajmniej w tej wersji moda ) wszystkich map z easy may berry , będzie tylko na pierwsza z miastem . Dostaniecie wersje full z wszystkimi dotychczasowymi mapami , które zostały i zostaną poddane poprawie .Nowe mapy będą dostępne od czwartku .
Na razie tyle
, zapraszam do komentowania i zadawania pytań ( łącznie z tymi o premierę
)

Mod jest na ukończeniu , przejście do mapy z mostem , gdzie dalej będą sie ciągnęły mapy jest na mapie z pocztą . Szpitalu w tej wersji moda nie będzie , gdyż jest on zbyt liniowy . Mod będzie nadal urozmaicanych chodźmy o szpital po remoncie

Na razie tyle

damdan/adana4
Z mostu od razu do Lower Paradise. Człowieku, to jest kurna genialne! Tak gładko to wszystko przechodzi. Mapy zmieniają się nie do poznania. Duże brawa.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Tadam!
Zareklamowałem moda na Resurrection Studios Forum. Skoro Rosjanie reklamują tam swoje modyfikacje, to razem z adana4 stwierdziliśmy, że też nie możemy być gorsi.
https://www.resurrection-studios.net/for ... 46.new#new

Zareklamowałem moda na Resurrection Studios Forum. Skoro Rosjanie reklamują tam swoje modyfikacje, to razem z adana4 stwierdziliśmy, że też nie możemy być gorsi.
https://www.resurrection-studios.net/for ... 46.new#new
Ja bym najlepiej chciał żeby wszystkie mapy znajdujące się w dziale download oraz mapy pochodzące z AVPC,ED,AW,Lost island znalazły się w AWP ale żeby prowadziły do nie całkiem nowe drogi. Jutro z rana jeszcze sam coś pokombinuję no i może coś fajnego mi wyjdzie,
Umieram i powstaje z popiołów jak Phoenix, już od stuleci.
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
z powodu przeniesienia strony RS na nowy lepszy hosting
wszystkie posty i inne rzeczy dokonane w ciągu ostatnich 12 godzin zostały utracone
niestety wasz temat na RS został utracony
wszystkie posty i inne rzeczy dokonane w ciągu ostatnich 12 godzin zostały utracone
niestety wasz temat na RS został utracony
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Znowu przenoszą na inny hosting? W mordę.
Trudno, zrobi się drugi najwyżej.

Trudno, zrobi się drugi najwyżej.
Już nie kopiuj mojego pomysłuArtekXDPL pisze:Ja bym najlepiej chciał żeby wszystkie mapy znajdujące się w dziale download oraz mapy pochodzące z AVPC,ED,AW,Lost island znalazły się w AWP ale żeby prowadziły do nie całkiem nowe drogi. Jutro z rana jeszcze sam coś pokombinuję no i może coś fajnego mi wyjdzie,

damdan/adana4