[AW7] Potrzeba AW?

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Diminece
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 cze 2007, 13:23

08 sie 2007, 17:06

Mam takie małe pytanko, Czy do AW 7 potrzeba AW? Z góry thx ;)
Ostatnio zmieniony 08 sie 2007, 17:09 przez Diminece, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 sie 2007, 17:08

Nie ten dział! Przenoszę
Ostatnio zmieniony 08 sie 2007, 17:11 przez Robseßed, łącznie zmieniany 2 razy.


Obrazek
Awatar użytkownika
Diminece
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 cze 2007, 13:23

08 sie 2007, 20:12

już zobaczyłem w instalce aw7 (a tak dokładniej to jakieś 2 godz. temu :P)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

09 sie 2007, 01:10

Tu nie ma o czym gadać. AW jest niezbędne dla AW7 i AWP. Zamykam.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Zablokowany