I to się Ci udało, przyda się takie wprowadzenie w tej dyskusji.MaKiPL pisze:Chciałem jedynie zestawić silniki i ich optymalizacje żeby pokazać

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
I to się Ci udało, przyda się takie wprowadzenie w tej dyskusji.MaKiPL pisze:Chciałem jedynie zestawić silniki i ich optymalizacje żeby pokazać
Do tego akurat wystarczy skrypt napisaćPlebs pisze:No nie wiem, jak patrze na niektóre gry zrobione na UE to, aż się zastanawiam jak oni to zrobili, np. rendgen w sniper elite v2, raczej tego nie widze w starszym silniku.
Tu racja. Trochę zjechałeś UE4 MaKi (to jest "nowa generacja"Plebs pisze:Czyli MaKiPL twierdzisz, że silniki gier tak bardzo możliwościami się od siebie nie różnią? Zwłaszcza jeśli chodzi o te same silniki, ale nowszej generacji?
Wisisz mi kasę za kręgarza, bo spadłem z krzesła jak to przeczytałem XDMaKiPL pisze:-OGRE = [...] Jest słabym silnikiem.
Nie ma próżni. Coś zastępuje coś.[Dzisiaj 12:20] Pan Szatan: MaKiPL, https://forum.postalsite.info/p ... vt3335.html /// to twój mod, pomagałeś w jego tworzeniu? Masz może kontakt z autorami? nie dało by się udostępnić bety/dema tego?
[Dzisiaj 12:24] Tiszer: Pan Szatan, przyjrzyj się wnętrzom domków w PL to dostaniesz odpowiedź, gdzie podziały się zasoby z p2:r
[Dzisiaj 14:04] MaKiPL: Pan Szatan, nie wiele pamiętam (sic!), to chyba albo było coś z TopLoaderem z RWSu robione, albo kolejny pseudomod, który miał być najlepszy i największy i został niczym. Jak zawsze.