Postal 2: Paradise Lost - DLC
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
W samej aplikacji Steam mam opcję Dodaj zawartość do koszyka, klikam tam (ceny niet!) i nic się nie dzieje...
To po to zmajstrowałem sobie jakoś połączenie internetowe, bo mój dostawca ma wieczną awarię, żeby teraz jeszcze wyglądać... No właśnie, czego?
To po to zmajstrowałem sobie jakoś połączenie internetowe, bo mój dostawca ma wieczną awarię, żeby teraz jeszcze wyglądać... No właśnie, czego?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Lol, Tobie to nic nie pasuje. Nikt nie widzi ceny - nawet ja, mimo, że już ten dodatek posiadam.Pangia pisze:Jak rozumiem, RWS postanowił niczym Fluffy wziąć od tylca wszystkich tych, którzy dostali P2C jako gifta i uniemożliwił im nawet spojrzenie na cenę Paradise Lost, argumentując to faktem, że rzekomo nie mam Postala 2 na Steamie?
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A jaką drogą? Premiowany user czy co? Jeśli można wiedzieć.Reality Master pisze:mimo, że już ten dodatek posiadam
EDITL Już i ja mam. 6,79€ za sztukę.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2015, 20:24 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Odpowiedź znajduje się dwie strony wcześniej
https://forum.postalsite.info/p ... htm#119439
https://forum.postalsite.info/p ... htm#119439
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Wiecie co? Czasami mam wrażenie, że w ogóle nie czytacie moich postów.Tiquill pisze:A jaką drogą? Premiowany user czy co? Jeśli można wiedzieć.
Reality Master pisze: Można już dokonywać zakupu. 8 euro - normalna cena. Obecnie jest na przecenie -15% (6,79 euro). Dziwne, miało wyjść 17 o.O
Mogę chyba bezpiecznie powiedzieć, że jestem pierwszym posiadaczem Paradise Lost na PSIŚciągnąć się jednak chyba jeszcze nie da albo to u mnie coś nie chce wystartować...
Reality Master pisze: Na forum Steamowym pojawiła się wiadomość od Kameka, iż Paradise Lost zostało dzisiaj "wypuszczone" przez pomyłkę, więc nawet jeśli się grę kupiło trzeba czekać do piątku. Cóż, przynajmniej znamy już cenę...
Reality Master pisze:
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
6,79 x 4 = ok. 27 złotych. Czyli cena do zaakceptowania, zwłaszcza dla fanów Postala.
Pozostaje teraz czekać na recenzję i ocenę dodatku (liczę na Reality Mastera).
Pozostaje teraz czekać na recenzję i ocenę dodatku (liczę na Reality Mastera).
I regret nothing
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Reality Master pisze:Wiecie co? Czasami mam wrażenie, że w ogóle nie czytacie moich postów.
A wy moich. Nie miałem opcji włożenia do koszyka, kiedy RM już pobierał. Stąd pytanie.Silver Dragon pisze:Odpowiedź znajduje się dwie strony wcześniej

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Zobaczymy co da się zrobićDzienis pisze:Pozostaje teraz czekać na recenzję i ocenę dodatku (liczę na Reality Mastera).

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
No to jestem bardzo ciekawy. Bo nie pobiorę sobie, zastępczy net nie ma takiej możliwości.
Że też musiało nadajnik Playa akurat teraz rozdupczyć!

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Też nie pobiorę, dopiero na jesieni jak założę sobie normalny nielimitowany internet.
Ale ciekaw jak najbardziej jestem.
Ale ciekaw jak najbardziej jestem.
Co wy takie problemy z tym Playem macie? Miałem z nimi kiedyś dwie umowy i necik chodził elegancko na moim wioskowym zadupiu. A ich modemu do dziś używam.Tiquill pisze:Że też musiało nadajnik Playa akurat teraz rozdupczyć!

Ostatnio zmieniony 17 kwie 2015, 21:58 przez Dzienis, łącznie zmieniany 1 raz.
I regret nothing
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
@ up Workshop to zbiór modów i fanowskich dodatków do gier. Wszystko w jednym miejscu.
Dobra, pobrało się. Za parę minut zapraszam po pierwsze screenshoty.
It's time to go postal again!
Dobra, pobrało się. Za parę minut zapraszam po pierwsze screenshoty.
It's time to go postal again!
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Patrząc na pierwsze screeny, takiej kontynuacji się nie spodziewałem
Myślałem, że twórcy będą bardziej kreatywni...
Myślałem, że twórcy będą bardziej kreatywni...

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew