Witam. Mam pytanko, czy można jakoś odblokować\dodać taką opcję, że z listy rozdzielczości w Menu Opcji "Video" można by było wybrać rozdzielczości panoramiczne ??
Bo standardowo w każdym P2 (obojętnie, czy to dodatek multiplayer, czy STP) są dostępne rozdzielczości tylko 4:3, czyli nie-panoramiczne (przykład: 1024x768, 800x600). Ja natomiast chciałbym mieć też dostępne rozdzielczości panoramiczne (np. 1440x900).
Czy da się coś pozmieniać np. w plikach. INI gry tak, aby takie rozdzielczości były dostępne w Menu "Video\Wideo" gry, przy wyborze rozdz. ?
Pozdrawiam
Postal 2 (all version) - Rozdzielczości (ekranu)
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Udostępnić w opcjach się nie da (to znaczy pojawi się na czas jak będzie włączona), ale możesz samemu w INI sobie dowolną ustawić, zmieniając odpowiednie linijki, na przykład (tak jak ja):
FullscreenViewportX=1680
FullscreenViewportY=1050
i tyle
FullscreenViewportX=1680
FullscreenViewportY=1050
i tyle

Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, 20:13 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

[quote="Lothar"]Udostępnić w opcjach się nie da (to znaczy pojawi się na czas jak będzie włączona), ale możesz samemu w INI sobie dowolną ustawić, zmieniając odpowiednie linijki,
Lothar czy mógłbyś mi podać gdzie dokładnie się to znajduje bo wpisuje INI w start i co prawda wyskakują te konfiguracje ale nie mogę znaleźć do Postala 2 Dzięki
Lothar czy mógłbyś mi podać gdzie dokładnie się to znajduje bo wpisuje INI w start i co prawda wyskakują te konfiguracje ale nie mogę znaleźć do Postala 2 Dzięki

Rycho3D pisze:Win7 nie szuka dobrze w podfolderach.
Wejdź w pliki gry i w folderze system jest Postal2.ini
spoko wszystko mam i w grze w opcjach Wideo wyświetla mi sie moja rozdzielczość ale czy to naprawdę się zmieniło czy tylko tak jest napisane i nic się nie zmieniło i nadal jest 1280 x 1024 ?